fra kr. 1499

Hvis skønne naturomgivelser, familietid og masser af aktiviteter lyder lokkende, så er en kør-selv-ferie til Østrig med all inclusive det helt rigtige.

Dette tilbud er inklusiv 7 overnatninger på hyggeligt alpehotel i byen Fügen i området Zillertal. Derudover er opholdet all-inclusive, og I får et turistkort, der giver jer rabat på bl.a. kabelbane, svømmehal og en adventure-park. Der er også en børnerabat, der gælder i forbindelse med 2 fuldbetalende voksne pr. værelse. Børn mellerm 0 og 12 år kommer med gratis, mens børn fra 13 til 17 år får 50 % rabat.

I bor i byen Fügen i det smukke landområde Zillertal, der er et smukt og naturrigt området, som bl.a. er kendt for sine mange vandreruter og smukke bjergsøer. I kan også besøge adventure-parken, som jeres turistkort giver jer rabat til, leje mountainbikes eller køre en tur til søen Achensee, hvor I kan give jer i kast med forskellige vandsportsaktiviteter som f.eks. kitesurfing.

Jeres ophold er all-inclusive, hvilket betyder, at morgenmad, madpakke, eftermiddagskaffe og -kage, 4-retters middag og øl, vin og vand ad libitum fra 9.30 til 21.30 er inkluderet i prisen. Hvis I alligevel skulle få lyst til at shoppe, så er jeres hotel placeret i gåafstand fra indkøbsmuligheder og forskellige beværtninger.

Kør-selv-ferie til Østrig

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud.

I bor på Pension Gasthof Hoppeter, der er beliggende cirka 10 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. I kan vælge mellem et enkelt-, dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn). Værelserne har privat badeværelse, altan (deles med naboværelset) og TV. 3-personersværelset har dobbeltseng samt en sofaseng. Familieværelset er udstyret med en dobbeltseng og en køjeseng.

pension øster

Du kan finde mange flere billige rejser til Østrig på min tilbudsside “Ferie i Østrig – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot

kør-seæv østrig