fra kr. 619

Jeg er kæmpe fan af en kør-selv-ferie. Der er bare en ro omkring den type rejse, der er svær at hamle op med. Man bestemmer helt selv feriens tempo, og hvis I har gps’en slået til, så er jeres eneste bekymring, hvor I skal holde ind for at tanke. Og med netop denne feries destination, så bliver det ikke meget mere skønt.

14 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse rammer I det charmerende Hotel Lovran, der er beliggende tæt ved vandet i byen Lovran, som ligger i Kvarner-bugten i det nordlige Kroatien.

Her kan I vælge mellem 4, 6 eller 8 dage på hotellet, og derudover inkluderer opholdet halvpension og parkering ved hotellet. Fra Hotel Lovran er der kun 50 meter ned til stranden, hvor I kan nyde solen og det dejlige, kølende vand. Da I er kørt hertil, har I bil til rådighed, og derfor er det også let at komme til de mange små bugter og strander, der er i området.

Byen Lovran ligger lige ud til Adriaterhavet, og det er en af Kroatiens mest populære feriedestinationer. Det er en charmerende og smuk by, især den gamle bydel (hvor hotellet er placeret), som prydes af gotisk arkitektur og et romansk klokketårn. Her er mange hyggelige promenader og restauranter, og Travelbird, der står bag rejsen, anbefaler et besøg på vinbaren Loza, der serverer lækre drinks og tapas.

Kør-selv-ferie til Kroatiens kyst

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne skønne kør-selv-ferie.

Opholdet er inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad), som hotellets restaurant serverer for jer. Hvis I vil runde dagen af med drinks, så kan I nyde dem på terrassen om aftenen. Hotellet råder desuden over en tennisbane samt et wellnessområde, hvor I kan tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger. Hvis I har lyst til at lade bilen stå, så kommer I nemt rundt i lokalområdet med bus, og det nærmeste stoppested er kun 100 meter fra hotellet.

I kan vælge et dobbeltværelse med udsigt over havet eller byen. Alle værelser er udstyret med TV og gratis wi-fi, og I har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

kroatien
Hotel Lovran

deal-screenshot

kro sscreen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning