fra kr. 689

Skal årets sommerferie indeholde masser af frihed, dejligt klima og smuk natur, så er en kør-selv-ferie til Kroatien svaret!

Med dette rejsetilbud tilbringer i 4, 6 eller 7 dage ved Kroatiens kyst i egen lejlighed . Prisen er fra 689,- pr. lejlighed. I bor på resortet Splendid Apartments, som ligger ca. 4 kilometer fra Pulas centrum.

Pula er en skøn feriedestination, der tilbyder strandpromenade, smuk natur og historiske seværdigheder. I kan glæde jer til mange solskinstimer og badeture.

Køreturen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 15 timer.

Kør-selv-ferie til Kroatien

Det er på Travelbird.dk, at I finder dette skønne ferietilbud. Prisen er fra 689,-, og det er vel at mærke pr. lejlighed!

Der tilbydes gratis parkering ved lejlighederne, og der er gratis wi-fi. Resortet ligger direkte ud til kysten og promenaden, og her er både swimmingpool, underholdningsshows for børnene, cykeludlejning samt flere restauranter og bistroer. Hotellet er børnevenligt og har også en swimmingpool til de små.

Der er også masser af mulighed for at være aktive undervejs på ferien. Opholdet inkluderer 1 times tennis i sportscenteret ‘Zlatne stijene samt 1 x ‘Skraping’, der er vandretur på klipperne, så husk et par gode sko til dette.

I kan vælge mellem en lejlighed til 4 og 5 personer. Alle lejlighederne har privat badeværelse, TV samt en stue med sovesofa og et mindre åbent køkken med spisepladser. Det er muligt at tilkøbe halvpension i bookingprocessen. Lejlighedens soveværelse vil enten have 2 eller 3 sovepladser, afhængigt af lejlighedstype. Aircondition kan benyttes mod gebyr.

Rocky coastline with magical sunrise,Rovinj,Istria shutterstock_293831582-2

 

 

 

deal-screenshot

kroatien
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning