Kør-selv-ferie i Nordtyskland

2, 3 eller 5 nætter på firestjernet hotel med halvpension, cykelleje, parkering og wellness

  • Hotel Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 719

Lüneburger Heide er navnet på den hede, der strækker sig over trekantsområdet mellem Hamborg, Bremen og Hannover. Landskabet på heden, som er den største sammenhængende hede i Vesteuropa, er smukt og består af træer, lyng og snoede stier perfekt til en cykeltur. Så er det jo heldigt, at I har en dags cykelleje inkluderet i dette tilbud fra TravelBird.dk!

Er I naturentusiaster eller trænger I bare til fred og ro og masser af frisk luft, er dette den perfekte kør-selv-ferie for jer. Tilbuddet inkluderer enten 2, 3 eller 5 nætters ophold på firestjernet hotel, hvor I kan nyde halvpension bestående af morgen- og aftensmad. Derudover får I også en velkomstdrink på ankomstdagen, gratis parkering samt fri afbenyttelse af wellnessområdet med pool, sauna og dampbad.

Kør-selv-ferie i Nordtyskland

På denne naturferie, som kan være lige præcis så afslappende eller aktiv, som I ønsker, bor I på Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide. Hotellet er beliggende ca. 110 km syd for Hamborg, og det har to restauranter, en stor haveterrasse, en bar samt et helt nyt wellnessområde med sauna, dampbad og pool – wellnessområdet er til fri afbenyttelse med denne deal, så I kan slappe af efter at have nydt den omkringliggende natur.

I indkvarteres på dobbeltværelse med skrivebord, opholdsområde, TV, værdiboks, samt privat badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

deal-screenshot

Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide1