fra kr. 1409

Denne kør-selv-ferie tager jer til den smukke italienske riviera i Ligurien i det nordvestlige Italien, nærmere bestemt feriestedet Villaggio Colombo.

Her kan I se frem til en uges ferie, hvor afslapning ved poolen, vandreture i de grønne områder og standliv er en del af programmet.

Villaggio Colombo ligger på en bakke med udsigt over byen Andora, cirka 1,8 kilometer fra den nærmeste strand. Fra den dansk-tyske grænse tager køreturen hertil omkring 14 timer. I kan vælge mellem at bo i Mobilehome (plads til op til 5 personer) eller hytte (plads til op til 6 personer), og prisen pr. feriebolig er fra 1409,-.

Udover at springe i swimmingpoolen eller hygge i børnebassinet, så tilbyder Colombo Villagio en række andre aktiviteter. Snup en familiedyst på tennisbane, slå jer løs på legepladsen eller tag en bordtenniskamp. Her er også grill-faciliteter, og hvis I får brug for internet, så kan I benyttet stedets gratis wi-fi i receptionen.

Hvis I skulle få lyst til at tage på tur i området, så kunne turen går til byen Genova, som både er Liguriens hovedstad, men også den største havneby i Italien. Det er også Christoffer Columbus’ fødeby, så der er historiske oplevelse i vente, samtidig med, at byen huser gamle kvarterer og et væld af hyggelige sidegader. Her er der både restauranter og shoppingmuligheder.

Kør-selv-ferie til Italien ved en feriebolig

Det er på Travelbird.dk, at I finder jeres feriebolig. Om de to forskellige typer af ferieboliger, som I kan vælge imellem, skriver Travelbird følgende:

Villaggio Colombos mobilehomes er ca. 28 m² store med plads til op til 5 personer. De har en stue med tekøkken, der er udstyret med to elektriske kogeplader og et køleskab. Alle mobilehomes har desuden et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med en køjeseng og klapseng, et badeværelse med bruser og toilet samt egen terrasse og en lille have.

Hytterne er på ca. 42 m² og har plads til op til 6 personer. De består af en stue med TV, sovesofa og et tekøkken, der er udstyret med et køleskab og gaskomfur med fire kogeblus. Derudover har hytterne et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med bruser og toilet samt egen terrasse og en lille have.

italien

 

 

 

deal-screenshot

italien scxreen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning