Kør-selv-ferie til Italien

1 uge i feriebolig inkl. adgang til swimmingpool + forbrug af gas, el og vand

  • Hotel Villaggio Colombo
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1459

Denne kør-selv-ferie tager jer til den smukke italienske riviera i Ligurien i det nordvestlige Italien, nærmere bestemt feriestedet Villaggio Colombo.

Her kan I se frem til en uges ferie, hvor afslapning ved poolen, vandreture i de grønne områder og standliv er en del af programmet.

Villaggio Colombo ligger på en bakke med udsigt over byen Andora, cirka 1,8 kilometer fra den nærmeste strand. Fra den dansk-tyske grænse tager køreturen hertil omkring 14 timer. I kan vælge mellem at bo i en 5- eller 6-personershytte, og prisen er pr. feriebolig.

Udover at springe i swimmingpoolen eller hygge i børnebassinet, så tilbyder Colombo Villagio en række andre aktiviteter. Snup en familiedyst på tennisbanen, slå jer løs på legepladsen eller tag en bordtenniskamp. Her er også grill-faciliteter, og hvis I får brug for internet, så kan I benyttet stedets gratis WiFi i receptionen.

Hvis I skulle få lyst til at tage på tur i området, så kunne turen gå til byen Genova, som både er Liguriens hovedstad, men også den største havneby i Italien. Det er også Christoffer Columbus’ fødeby, så der er historiske oplevelse i vente, samtidig med, at byen huser gamle kvarterer og et væld af hyggelige sidegader. Her er der både restauranter og shoppingmuligheder.

Kør-selv-ferie til Italien ved en feriebolig

Det er på Travelbird.dk, at I finder jeres feriebolig.

Villaggio Colombos 5-personershytter er ca. 28 m² store, og de har en stue med tekøkken, der er udstyret med to elektriske kogeplader og et køleskab. Derudover har hytterne desuden et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med en køjeseng og klapseng, et badeværelse samt egen terrasse og en lille have.

Hytterne for 6 personer er på ca. 42 m² og består af en stue med TV, sovesofa og et tekøkken, der er udstyret med et køleskab og gaskomfur med fire kogeblus. Hytterne har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse og egen terrasse plus en lille have.

kør-selv-ferie

deal-screenshot

Villaggio Colombo1