fra kr. 609

Friheden ved kør-selv-ferie er herlig! I bestemmer selv feriens tempo, hvornår I holder pause, og hvor turen går hen. Denne rejse til familieresort i Italien er et rigtig godt bud på jeres feriedestination.

Villa Giada Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 172 anmeldelser) er et hyggeligt resort, der ligger 5 kilometer fra Imperia ved den italienske middelhavskyst og 40 minutter i bil fra San Remo. Fra den dansk-tyske grænse tager turen små 15 timer, men I kan også vælge at flyve til Nice og leje en bil i lufthavnen.

Resortet er beliggende på en bjergskråning, og I kan glæde jer til en smuk udsigt over Middelhavet herfra. Der er plads til afslapning, solbadning og familietid på resortet, og I kan boltre jer i de to swimmingpools, der er her. Hvis I har lyst til en strandtur, så findes der en privat strand blot 2 kilometer fra resortet. Om aftenen kan I nyde lækre italienske retter fra restauranten,  som også er en del af resortet.

Kør-selv-ferie til Italien

Det er på Travelbird.dk, at I finder rejsetilbuddet, der inkluderer 4, 5, 6 eller 8 dage i familieresort i Ligurien, morgenmad, pizza, 2 swimmingpools og privat solterrasse. Prisen er fra 609,- pr. person.

Jeres resort, Vila Giada, ligger lige udenfor kystbyen Imperia i den italienske provins Ligurien. Her kan I gå på opdagelse i den gamle bymidte eller nyde italiensk is, mens I suger den hyggelige atmosfære til jer. Her er ikke langt til Monaco, så en dagstur til det lille fyrstedømme på den franske riviera, hvor I bl.a. kan kigge på dyre lystyachter eller spille på kasino, er oplagt.

villa italeie

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning