Klassisk solferie i Lido di Jesolo

En eller to uger på strandhotel m. morgenmad eller halvpension i Italien

  • Hotel Hotel Miami
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1699

Er I til klassisk sommerferiestemning med minigolf, strandpromenade, barer og restauranter? Så tag med på denne ferie til Lido di Jesolo, som jeg har fundet på TravelBird.dk.

Lido di Jesolo er, som navnet antyder, området omkring stranden i byen Jesolo. Langs strandpromenaden skyder det ene hotel op efter det andet. På den hyggelige hovedgade, finder I et væld af restauranter, barer og butikker. Så hvis I har glemt badesandalerne derhjemme, så fortvivl ikke. Blot 47 km fra jeres hotel, ligger Venedig, som absolut er et besøg værd. Tag en pause fra badeferie-stemningen i Lidoen, og brug en dag i den gamle by, og oplev Markuskirken, Dogepaladset, Sukkenes Bro og meget mere.

Klassisk solferie i Lido di Jesolo

I bor på Hotel Miami Lido di Jesolo, som ligger 150 fra stranden. Hotellet har et dejligt poolområde, og råder over et privat strandområde. I har mulighed for at tilkøbe halvpension, og jeres måltider vil blive serveret i hotellets restaurant, som serverer klassiske, italienske retter. Værelserne er indrettet minimalistisk, med eget badeværelse, satellit-TV og lille altan. Tag med på denne ferie, hvis I vil nyde den klassiske feriestemning i Lido di Jesolo, og opleve charmerende, autentisk italiensk atmosfære i Venedig. Rigtig god tur!

deal-screenshot