Vil I gerne lidt væk uden at bruge en masse penge på at rejse til udlandet på sommerferie? Så kan I jo forkæle jer selv med dette romantiske ophold inden for Danmarks grænser. Jeg har nemlig fundet dette rigtig gode tilbud, hvor I sparer 50% på et par overnatninger på Hotel Severin, der ligger i smukke omgivelser på Middelfart.

Hotellet ligger blot 500 meter fra Lillebælt. Ligeledes er I kun 500 meter fra skov og 2,3 km fra Middelfarts bycentrum. Så der er rig mulighed for at nyde både natur, hav og by. Mangler I lidt action, kan I besøge Bridgewalking Lillebælt og gå på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som er 60 meter over havoverfladen og 20 meter over tog- og vejbanen. I kan også spille golf eller besøge Strib Automobilmuseum og se smukke veteran køretøjer.

Der er masser at tage sig til her ved Middelfart!

Kærestetur med havudsigt

Med dette tilbud fra Trivago kommer du til at bo på Hotel & Kursuscenter Severin, hvor du har en helt fantastisk udsigt over Lillebælt. Hotellet har nemlig en stor tagterrasse, hvor du kan nyde et godt måltid eller glas vin. Derudover byder hotel på service på højt niveau, 24 timers reception, fitnessrum samt gratis WiFi og parkering.

Du bliver indlogeret i et lille dobbeltværelse med plads til to voksne og et barn. Værelset er indrettet i en lys og moderne skandinavisk stil. Værelset har enten udsigt ud over Lillebælt, skoven eller gården. Værelset har en dobbeltseng på 140 cm eller to sammenstillede enkeltsenge, TV, gratis WiFi samt eget badeværelse. Opholdet her inkluderer morgenmad og gratis parkering.

deal-screenshot

Capture