Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Vil I slutte Påsken af med maner? Så leder I måske efter det helt perfekte hotel? Et sådan hotel har jeg fundet et tilbud på til jer her. Det er den arkitektoniske perle Hotel Comwell Kongebrogaarden, der ligger lige i midten af Danmark – nemlig i Middelfart.

Her kan I få en overnatning inklusiv morgenmad fra mandag til tirsdag fra 439,- pr. person ved to personer. Adgangen til poolområdet med sauna, indendørs pool og boblebad samt fitnesscenter er inkluderet i prisen.

Hotellet ligger lige ud til Lillebælt. Ligeledes er I kun 5 minutters kørsel fra Middelfarts bycentrum. Så der er rig mulighed for at nyde både natur, hav og by. Mangler I lidt action, kan I besøge Bridgewalking Lillebælt og gå på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som er 60 meter over havoverfladen og 20 meter over tog- og vejbanen. I kan også spille golf eller besøge Strib Automobilmuseum og se smukke veteran køretøjer.

Der er masser at tage sig til her ved Middelfart!

Kærestetur med havudsigt i Middelfart

Med dette tilbud fra Trivago kommer I til at bo på Hotel Comwell Kongebrogaarden sidste dag i påsken. Det er den perfekte måde at samle kræfter og energi, inden hverdagen med job eller studie venter igen.

Little-belt-lillebaelt-bridge-denmark-Copy

deal-screenshot

Capture