Hvis I ikke allerede vidste det, så er julemarkeder en stor ting i Tyskland. Og det bliver vel næppe meget større end at opleve det i danskernes mest populære storby, Berlin? Over 60 julemarkeder i løbet af juletiden kan tyskerne byde på.

Men også diverse aktiviteter finder sted. Der er virkeligt noget for alle. Bare tag et kig på listen HER

Julemarkeder i Berlin

I kan vælge mellem ét af de to hoteller, jeg har fundet til jer. Begge er med morgenmad, begge har fået fine anmeldelser, og begge ligger centralt i byen.

Det ene hotel er det 2-stjernet hotel Kima, der ligger tæt på Kufürstendam og Tiergarten. Lad jer ikke skræmme af, at hotellet kun har to stjerner. Værelserne er fine store og rene, og så er beliggenheden helt i top. Og når alt kommer til alt, så er I jo i Berlin for at opleve byen og ikke hotellerne. Her kan I overnatte på et dobbeltværelse fra 341,- pr nat.

Hvis I dog er til lidt mere komfort og luksus, så har jeg også fundet et andet hotel, Andel’s by Vienna House Berlin, hvor der også adgang til spa og fitnesscenter. I vil her bo cirka 3 km fra Alexanderplatz, men der er naturligvis både S-bahn og busser lige foran hotellet, og hvis I gerne vil opleve alt denne storby har at byde på – eller i hvert fald mange ting – så er et dagskort til den offentlige transport bestemt værd at overveje.

Julemarkeder i Berlin

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning