Besøg Berlins julemarkeder

2 dage tilbage: 1-4 nætter på centralt hotel med morgenmad og velkomstdrink

  • Hotel Ibis Berlin Ostbahnhof
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 259

Hvis I ikke allerede vidste det, så er julemarkeder en stor ting i Tyskland. Og det bliver vel næppe meget større end at opleve julemarkedet i den populære storby, Berlin? Her kan I mæske jer i frankfurtere, holde varmen med et glas glühwein og købe det fineste julepynt. Få overblik over Berlins julemarkeder her.

Men der selvfølgelig masser af andre ting, I også kan opleve i Berlin. Hvad, for eksempel, med en tur i Berlins TV-tårn, et besøg på currywurst-museum eller på spion-museum?

Julemarkeder i Berlin

Vil I gerne opleve Berlins hyggelige julemarkeder, har jeg her et godt tilbud på et billigt hotel i Berlin. Tilbuddet er fra Travelbird og er lige nu sat ned med 28%. Men du skal være hurtig, hvis du vil bestille. I skrivende stund er der nemlig kun 8 dage tilbage af tilbuddet.

I kommer til at bo i et dobbeltværelse på hotellet Ibis Berlin Ostbahnhof**, der ligger centralt i Berlin tæt på Spree-floden. Her bor I i øst, imellem de to populære kvarterer Friedrichshain og Kreuzberg. Jeres ophold her inkluderer en daglig morgenmad, der serveres i hotellets lækre restaurant. Derudover byder hotellet på en bar, der er åben døgnet rundt og serverer lækre drinks og snacks.

Jeres dobbeltværelse har eget badeværelse samt gratis wifi og aircondition.

I kan bo her i perioden fra den 26. november til den 26. december 2018. Den perfekte juleferie.

Dette tilbud inkluderer ikke transport til og fra Berlin. Dette er derfor en kør-selv ferie. Det tager cirka 7 timer at køre fra København til Berlin. Kører I fra Jylland, er køretiden fra den dansk-tyske grænse ved Padborg cirka 5 timer.

Julemarkeder i Berlin

deal-screenshot