Julemarked i hyggelige Lübeck

Få julestemning og hygge for alle pengene i Lübeck

p.p. from kr. 232

Vidste du, at vi har fået både julekalenderen og juletræet fra Tyskland? Og at flere af vores julesalmer er tyske salmer oversat til dansk? Som for eksempel Glade jul, dejlige jul.  Tyskerne har altid været glade for den søde juletid. Derfor er det nok heller ikke overraskende, at Tyskland bugner af hyggelige julemarkeder. Faktisk stammer julemarkeder fra middelalderen, hvor tyskerne tog til markederne for at købe fødevarer til resten af vinteren.

I dag handler julemarkeder dog nok i mindre grad om at skaffe sig et forråd til vinteren og mere om hyggetid med familien. Lübeck er et af de absolut hyggeligste og stemningsfyldte julemarkeder i Tyskland. Lübeck julemarked har eksisteret i mere end 350 år og er et sandt mekka for enhver juleelsker. Du kan varme dig på en kop glühwein, spise ‘Lebkuchen-hjerter’ som er lidt som de danske honninghjerter og bare slentre rundt på markedet og se alt det smukke julepynt. Og glem ikke et besøg i den berømte Niederegger og smag et stykke Lübecker marcipan!

Julemarked i Lübeck på Central Hotel Kaiserhof

Du finder rejsetilbuddet på Hotelspecials.com, og du kommer til at bo på det hyggelige Central Hotel Kaiserhof**** tæt på julemarkedet. Opholdet inkluderer morgenmad.

Du kan se frem til et ophold på et smukt hotel, der ligger lige ved Floden Trave. Du får således både lidt natur og by. Hotellet ligger i en historisk bygning med unikke detaljer. Værelserne er indrettet med antikke møbler, som giver en hyggelig stemning. Du finder en række fine cafeer og restauranter tæt på hotellet, og ellers har hotellet også en lækker restaurant.

 

deal-screenshot

Capture