fra kr. 389

Håndlavet julepynt, glühwein at varme sig på, tusinder af funklende julelys og den liflige duft af ristede kastanjer og honningkager! Kan I ikke få nok af julemarkeder og julehygge i det hele taget, så er denne deal noget for jer! I Lübeck er der blevet afholdt julemarkeder helt tilbage til 1648, og i den gamle hansestad er man derfor eksperter udi juleri. Nu om stunder har julestemningen efterhånden bredt sig til hele byen, og der er i år hele 7 julemarkeder i Lübeck.  De traditionelle julemarkeder på Markt og Breite Straße kommer man ikke udenom. Her er der massevis af oplyste boder med pynt, legetøj, søde sager og delikatesser, og med hansestadens gamle bygninger i baggrunden bliver det ikke meget hyggeligere. Tag også forbi det maritime julemarked på Koberg-pladsen, der byder på et kæmpe pariserhjul, hvorfra I kan nyde en formidabel udsigt over byens mange funklende julelys.

Wellness og julehygge i Lübeck

Det er på Travelbird.dk, I finder denne hyggelige tur til Lübeck. I kan rejse i november eller december for at julehygge, eller I kan rejse på andre tidspunkter, hvis det passer jer bedre – der er masser af datoer at vælge imellem! Dealen inkluderer en dagsbillet til Ostsee-Therme, som er en 14.000 m² stor wellness-oase! Nyd spa, sauna, fitness, vandrutsjebaner og direkte adgang til strand for en kold dukkert i Østersøen.

I bliver indkvarteret på ibis Luebeck City, som ligger centralt og i gåafstand til hovedbanegården. På ibis Luebeck City bor I på et af hotellets 85 nyrenoverede værelser, hvor I kan se frem til ekstra høj sovekomfort med de særlige sweet-madrasser, der er på alle værelser. Derudover har alle værelser klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. De private badeværelser har brusebad, toilet og hårtørrer.

julehygge2

deal-screenshot

lubeck
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning