fra kr. 359

Håndlavet julepynt, glühwein at varme sig på, tusinder af funklende julelys og den liflige duft af ristede kastanjer og honningkager! Kan I ikke få nok af julemarkeder og julehygge i det hele taget, så er denne deal noget for jer! I Lübeck er der blevet afholdt julemarkeder helt tilbage til 1648, og i den gamle hansestad er man derfor eksperter udi juleri. Nu om stunder har julestemningen efterhånden bredt sig til hele byen, og der er i år hele 7 julemarkeder i Lübeck.  De traditionelle julemarkeder på Markt og Breite Straße kommer man ikke udenom. Her er der massevis af oplyste boder med pynt, legetøj, søde sager og delikatesser, og med hansestadens gamle bygninger i baggrunden bliver det ikke meget hyggeligere. Tag også forbi det maritime julemarked på Koberg-pladsen, der byder på et kæmpe pariserhjul, hvorfra I kan nyde en formidabel udsigt over byens mange funklende julelys.

Julehygge i Lübeck

Det er på Travelbird.dk I finder denne hyggelige juletur til Lübeck.

Med denne deal kan I vælge mellem de følgende 2 hoteller:

Hanseatischer Hof Lübeck: Ligger centralt med kun 5 minutters gang fra byens hovedbanegård. Hotellet har sit eget wellnessområde, Bella Vita Spa, og her kan I benytte jer af swimmingpoolen og saunaområdet samt (mod gebyr) bestille massagebehandlinger – en god måde at slappe af på efter en dag på julemarked. I bor i et standard dobbeltværelse, som er fint indrettet med kirsebærtræmøbler og udstyret med TV, aircondition, køleskab, skrivebord, altan samt badeværelse.

ibis Luebeck City: Ligger centralt og i gåafstand til hovedbanegården. På ibis Luebeck City bor I på et af hotellets 85 nyrenoverede værelser, hvor I kan se frem til ekstra høj sovekomfort med de særlige sweet-madrasser, der er på alle værelser. Derudover har alle værelser klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. De private badeværelser har brusebad, toilet og hårtørrer.

2, 3 eller 4 dages julehygge i Lübeck inkl. hotel og morgenmad 

    • Rejseperiode: 21. november – 29. december, 2016
    • Rejselængde: 1, 2 eller 3 nætter
    • Køretid: Ca 2 timer fra den dansk-tyske grænse 
    • Pris: Fra 359,- pr. person

deal-screenshot

julehyggesnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning