Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Hænger jul i dine øjne sammen med storbyer og julemarkeder? Så er Berlin det perfekt sted for dig. Julemarkederne er blandt de største i hele Tyskland, folk fra hele verden valfarter hertil. Så jor før du kan få booket dig hotel, så du har tid nok til at gå på opdagelse, jo billigere vil det være for dig.

I Berlin venter der dig ca. 60 traditionelle julemarkeder og vinterfornøjelse. Lys, julepynt, juletræer og masser af oplevelser. Hyg jer med småkager, tag en kop varm kakao eller Glühwein i hånden og gå en tur i byen. Nyd de spektakulære lysdekorationer ned af Unter den Linden, og ved slottet Charlottenburg afholdes Berlins største julemarked i eventyrlige omgivelser. Du kan læse mere om de forskellige julemarkeder her.

Søger du flere fif til en storbyferie i Berlin, så læs min artikel “Berlin – tips til den perfekte weekend“.

Jul i Berlin – se alle julemarkederne

Trivago.dk har jeg fundet et tilbud på et 4-stjernet hotel, der ligger ekstremt centralt. Mövenpick Hotel Berlin ligger eksempelvis blot 10 minutters gang fra Checkpoint Charlie.
Indlogeringen sker på et dobbeltværelse med gratis wifi.

Det er også muligt at blive opgraderet til et familieværelse med plads op til fire personer.

Find flybilletter til Berlin med min fly-finder priser fra ca 380,- t/r

Søger du andre julemarkeder, og ikke kun i Berlin, så kan tage et kig på min side “Julemarked – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot