Jodlehotel i Harzen

3 - 8 dages ferie med helpension midt i Tysklands hjerte

  • Hotel Zum Harzer Jodlermeister
  • Stjerner
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 589

Okay, et jodlehotel i Harzen lyder måske som noget, der kan skræmme flere væk, end det lokker til. Men frygt ej, der bliver ikke jodlet på hotellet hver eneste aften, blot enkle aftener om ugen akkompagneret af folkedans. I er dog ikke nødvendigvis tvangsindlag til underholdingen, men det er med en garanti en stor oplevelse her på Zum Harzer Jodlemeister.

Ligesom det er en stor oplevelse at bevæge sig ud i Tysklands grønne hjerte, Harzen. Med bjerge, skove, søer og floder lige rundt om hjørnet, skal enhver naturelskende person nok få tilfredsstillet sit behov her.

Harzen er også et det perfekte sted at tage hen på familieferie. Her simpelthen så mange alsidige ferietilbud, at alle kan føle sig hjemme her. Og så er der endda mulighed for at købe adgang til wellnessområdet med sauna og boblebad.

Jodlehotel i Harzen med helpension

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne familieferie til et jodlehotel i Harzen.

I bookingen kan I både vælge mellem enkeltværelse, dobbeltværelse eller et familieværelse, som har palds til 2 voksne og 2 børn i alderen 0-14 år. Når I ankommer til Jodlermeister, bliver I modtaget med en velkomstdrink og naturligvis gratis parkering.
Herefter er der daglig helpension med morgenbuffet, frokostbord og en 3-retters middag om aftenen. Der bliver også serveret eftermiddagskaffe og kage dagligt.

Hvis I vil have mere end blot natur og jodling, så kan I køre en tur til de nærliggende større byer, som Wernigerode, Quedlinburg eller Goslar, hvor I kan finde gamle middelalderlignende bygninger og spændende spisemuligheder.

deal-screenshot

Capture (11)