fra kr. 669

Øland i Sverige er indehaver af en imponerede rekord. Den svenske ø har nemlig flest solskinstimer i hele Sverige, og lige nu kan du sikre dig en miniferie hertil.

3 eller 4 dage på det hyggelige Byxelkrok Marina Sea Resort inkl. slutrengøring og gratis parkering med pris fra 669 kroner. 

Øland er næsten 140 kilometer lang, og kun 15 kilometer bred på det allerbredeste sted. Øen har fine sandstrande og smukke havudsigter, og det er svært ikke at drømme sig til lange, lyse sommeraftener, når man ser denne deal. Det er svensk idyl, når det er bedst!

Resortet er placeret i Byxelkrok, og det er et populært feriemål for mange svenskere, men den autentiske stemning, som stammer fra den gang byen var en lille fiskerihavn, er stadig tilstede i dag, hvor havnen fungerer som byens centrum.

3 eller 4 dage på resort på Øland i Sverige inkl. slutrengøring og gratis parkering

Hvis du også vil til Sverige og nyde solskin og sommer, så klik dig ind på Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der inkluderer 3 eller 4 dage på Byxelkroks Marina Sea Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor) inklusiv slutrengøring og gratis parkering. Byxelkroks Marina Sea Resort består af separate ferielejligheder beliggende kun 15 minutter fra havet. Resortet har egen restaurant, Marinan Bar & Kök, hvor I kan nyde lokale specialiteter som Småland-pølse, saltet laks og rabarbertærte.

Ferielejlighederne er nyrenoverede og har havudsigt over Kalmarsund. De er indrettet med køkken, stue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Derudover har næsten alle lejligheder en altan, hvor I kan nyde den lune sommersol med et køligt glas hvidvin i hånden.

sweden_lake_schweden_see

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning