fra kr. 899

Hvalpsund Færgekro ligger i hyggelige og idylliske omgivelser kun få minutters gang fra Limfjorden. I får muligheden for at bo på en vaskeægte færgekro til lyden af bølgebrus og med udsigt udover vandet.

Med en historie, der kan dateres helt tilbage til 1532, er Hvalpsund Færgekro en af Danmarks ældste kroer. Kroen er centralt placeret i byen og er et elsket sted af lokale såvel som turister.

Er du til natur, er Hvalpsund Færgekro det perfekte sted. Der er masser af fantastiske gåture, mulighed for cykling (du kan leje cykler på kroen) og er du vinterbader, kan du starte din morgen med en dukkert i fjorden- eller rettere i tre fjorde. Tre fjorde mødes nemlig i Hvalpsund; Skove Fjorde, Hjarlbæk Fjord og Limfjorden.

5-retters gastronomimenu

Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk, jeg har fundet dette skønne gourmetophold på Hvalpsund Færgekro, som inkluderer ikke mindre end en 5-retters gastronomimenu og en lækker morgenbuffet.

Opholdet kan købes som gave eller oplevelse, og du vælger selv, hvornår I vil afsted. Prisen starter ved 1.798 kr. for to personer.

deal-screenshot

Hvalpsund-Faergekro
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning