fra kr. 969

Årh, Sverige! Jag älsker dig! Sverige er bare skøn med fantastisk natur og milde sommeraftener. Med denne ferie kommer I til den lille landsby Klarälvsbyn, der er beliggende midt i skoven og tæt på landets længste flod. Køreturen fra København hertil tager cirka 8 timer.

Omkranset af Värmland-skoven ligger den charmerende og idylliske hytteby, der er jeres destination. Her kan I vælge mellem 3 eller 4 overnatninger, og prisen er fra 969,- pr. hytte. Der er gratis parkering ved hytten, så I har bilen ved hånden, hvis I vil udforske området.

Hytterne ligger indenfor gåafstand til floden Klarälven, som I kommer til at stifte bekendtskab med. Rejsen inkluderer nemlig kanoleje under hele opholdet, så I kan se frem til hyggelige stunder på floden. Blot en times kørsel fra Klarälvsbyn finder I et stort vandland i byen Sunne. Hvis I har vandhunde i familien, er det et oplagt sted at tage til. I bor midt i naturen, så der er også masser af muligheder for  vandre- og cykelture.

Hyggelig sommerferie i Sverige

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne hyggelige sommerferie.

I bliver indkvarteret i en en rødmalede hytte, der er en Astrid Lindgren-historie værdig. Der er plads til 4 og 5 personer, og hytterne har egen terrasse, køkken (medbring selv det basale såsom kaffefiltre m.v.), TV, tørreskab og gratis wi-fi. 5-personershytterne har desuden en pejs i stuen.

sverige

 

 

 

 

 

deal-screenshot

sverige
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning