fra kr. 599

Kun 2 timers kørsel fra Danmark finder i den charmerende, Nordtyske by Bad Oldesloe. Her ligger hotellet TRYP by Wyndham Bad Oldesloe, der er rejsens destination, og hvor I kan se frem til 3 eller 4 hyggelige dage.

TRYP by Wyndham Bad Oldesloe ligger i udkanten af ​​Bad Oldesloe, 2 ½ kilometer fra centrum. Rejsen inkluderer morgenmad samt 1 x 3-retters menu, som I nyder i hotellets restaurant. Derudover er der også adgang til spa, så hvis I har brug for afslapning efter en oplevelsesrig dag, så er der også mulighed for det.

Bad Oldesloe er beliggende i et grønt område i Nordtyskland mellem Hamborg (42 kilometer) og Lübeck (30 kilometer). Så der er kort afstand, hvis I ønsker en dag i storbyen. Men hvis I blot har lyst til rene, naturskønne oplevelser, så er Bad Oldesloe det helt rigtige sted. Floderne Trave og Beste løber igennem byen, og der er en fin slotspark, hvor I kan nyde de skønne omgivelser. I området finder I også det 24 hektar store naturreservat Brenner Moor, og der er et stort udvalg af cykel- og vandreruter.

Jeres ferie inkluderer også 1 x cykeltur med picnickurv eller 1 x bådtur på floden Trave.  I kan altså vælge at udforske området på cykel med en picnickurv og tæppe og spise frokost i det fri, eller I kan opleve naturen fra vandsiden med en sejltur på floden Trave. Det er helt op til jer.

Hyggelig ferie i den charmerende, Nordtyske by Bad Oldesloe

Det er på Travelbird.dk, at I finder dette tilbud. 3 eller 4 dage på hotel, inkl. morgenmad, 1 x 3-retters middag, brug af sauna, parkering samt enten cykelleje med picnickurv eller en hyggelig bådtur.

I bliver indkvarteret på et moderne dobbeltværelse med skrivebord, TV, radio og vækkeur, telefon, gratis wi-fi og eget badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Det er muligt at bo 2 voksne og 1 barn op til 12 år (i ekstra børneseng) på værelset.

tyskland

deal-screenshot

tysk screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning