Hotelspecials tilbud

HotelWeek - book luksushoteller til discountpriser

p.p. from kr. 182

To gange om året holder Hotelspecials.dk deres HotelWeek, hvor de sænker priserne på udvalgte hoteller og destinationer. Og nu skal du ikke tænke, at det er et marketingstunt, hvor det blot er hoteller, som de ikke sælger i forvejen. Jeg har nemlig kigget på tilbuddene, og her er også bestsellere og ekstremt populære hoteller i blandt. Eksempelvis 4* hoteller tæt på Ku’damm i Berlin, spahoteller i Sverige hoteller centralt i danske storbyer.

HotelWeek – kun i uge 48

Denne uge, uge 48 med start fra 27/11, er det HotelWeek og det er kun i denne uge, at du kan booke et stort udvalg af hoteller til meget gunstige priser. Så hvis du tænker at planlægge ferie i eksempelvis Sverige, Tyskland eller Danmark, så tag det lige et kig på de udvalgte hoteller hos Hotelspecials.dk og se, om ikke ét af de mange tilbud passer dig.

Der er især gode tilbud på 4*hoteller, men du kan også være heldig at få gravet et tilbud på et 5*hotel frem.
Eksempelvis Hotel Nikko i Düsseldorf til blot 597,- pr. nat i et dobbeltværelse. Dvs, under 300,- pr. person for et 5*hotel i en Tysklands mest moderne byer med et kæmpe shoppingmiljø, ekstremt udvalg af irske byer gennemskået af den pulserende Rhinen.

deal-screenshot