fra kr. 805

Lidt øst for Vejle, på sydsiden af Vejlefjorden, ligger der et lækkert firestjernet hotel på toppen af et bjerg, Munkebjerg. Hotellet har samme navn og nyder godt af udsigten over den skønne fjord og bøgeskoven omkring den.

Og så er det muligt at blive forkælet på flere måder her! På hotel Munkebjerg er der både et wellnesscenter, indendørs pools, tennisbaner, motionscenter, tre lækre restauranter og et kasino samt meget mere.

Er det et sted du gerne vil forkæles? Du kan eksempelvis tage afsted i starten af juni og nyde en rolig tid for dig selv med en tur i wellnessområdet eller på det lækre dobbeltværelse.
Lige nu kan opholdet bookes til halv pris, dvs. fra 805,- pr nat, hvis du rejser alene. Hvis du kan finde en rejsemakker, så kan prisen også halvveres nok engang!

Hotelophold på Munkebjerg

Det er på Trivago.dk, at jeg har fundet dette tilbud gældende fra eksempelvis 3.- 4. juni. Du kan naturligvis også vælge andre datoer eller flere overnatninger med det forbehold at prisen kan ændre sig.

Du bliver indlogeret på et dobbeltværelse med designermøbler, HiFi og WiFi og udsigten til enten fjorden eller skoven inklusiv morgenmad dagen der. Dog har du også muligheden for opgradere til større værelser med mere komfort, med eksempelvis balkon eller havudsigt.

På Munkebjerg Hotel er der også også familieværelser med plads op til 4 personer.

Er I på jagt efter andre former for wellness eller spaophold? Så tag et kig på min side “Spaophold – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning