fra kr. 439

Wiesloch er en lille men hyggelig by som ligger 13 km fra Heidelberg, og ca 7 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Det er et meget grønt område med mange muligheder for at vandre eller tage på cykeltur. Skal man evt. til Frankrig eller Italien er dette et godt sted at overnatte før man kører videre. Så kan man nyde en afslappende dag i det store spaland Thermen & Badewelt Sinsheim, inden man skal ud på den sidste del af sin køretur.

Ophold i Sydtyskland med adgang til Thermen & Badewelt Sinsheim

Det er på Travelcircus.de I finder dette hotelophold i Sydtyskland.

I bor på Best Western Plus Palatin Kongresshotel i Wiesloch som ligger i bundesrepublikken Baden-Württemberg. Hotellet har en dejlig bar hvor der serveres cocktails og lokale øl. Jeres værelse er dejligt stort med eget badeværelse, minibar, gratis wifi, TV og Dolce Gusto kaffemaskine. Indkluderet i opholdet er 3 timers adgang til Palm Paradise i Thermen & Badewelt Sinsheim men der er også mulighed for at tilkøbe en dagsbillet til Palm PAradise, samt dagsbillet til Palm Paradise, Vital Spa & Sauna og en swimmingpool.

Thermen & Badewelt Sinsheim kan prale af, at være et af de mest ekstravagante og paladsagtige spakomplekser i Europa. Spakomplekset er inddelt i 3: Palm Paradise, Vital Spa & Sauna og en swimmingpool, så der er noget for hele familien at nyde her. Der er også et stor udendørsområde med en stor terrasse hvor I kan ligge og nyde solens stråler, slappe af og læse en bog. I Palm Paradise kan du nyde en dejlig spaferie hele året rundt. Der er vandaerobics, dans og andre træningsmuligheder samt afslapning, skønhedsbehandlinger og meget andet. I Vital Spa & Sauna I prøve de mange forskellige saunaer og det helt specielle saltbad med en saltkoncentration på 18% som gør at man flyder meget let. Swimmingpoolen hos Thermen & Badewelt Sinsheim er en 25 meters pool med 6 baner og en 1 meter vippe og en 3 meter vippe, så her er der mulighed for at svømme nogle baner eller lave en god kanonkugle fra vipperne.

therme1

1 eller 2 nætters ophold Best Western Plus Palatin Kongresshotel i Wiesloch samt adgang til det luksuriøse spa Thermen & Badewelt Sinsheim

  • Rejseperiode: 21. juli – 23. december, 2016 
  • Rejselængde: 1 eller 2 nætter
  • Hotel: Best Western Plus Palatin Kongresshotel
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 124 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Beliggenhed: 13 km fra Heidelberg
  • Pension: Morgenmad 
  • Køretid: Ca 7 timer fra den dansk-tyske grænse 
  • Pris: Fra 439,- pr. person

deal-screenshot

thermensnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning