fra kr. 449

Schwerin er den gamle hovedstad i Mecklenburg-Vorpommern og er kun en smuttur over grænsen. Eller en tur med færgen, hvis du kommer fra Lolland-Falster. Byen oser af historie og byens slot er bestemt et besøg værd.

Derfor har jeg også fundet denne deal til dig hos Travelbird, hvor du kan komme på 2 til 4 nætters hotelophold i slotsbyen Schwerin. Her kommer I til at bo på det luksuriøse, 4-stjernede hotel Amedia Plaza. Ferietilbudet kan bookes fra 449,- pr. person fra januar og frem slutningen af april i år.

Lige nu sparer du 40% på dette tilbud

Hotelophold i Nordtyskland

Hotellet Amedia Plaza ligger ved Osterfer-søens bred, 20 minutters gang fra centrum af Schwerin. I får dermed den bynære oplevelse i naturlige omgivelser. Et perfekt sted for afslapning.

Ved booking kan der vælges imellem et enkeltværelse eller et dobbeltværelse. Morgenmad er desuden inkluderet i tilbuddet. Bemærk at prisen er den samme, hvad enten du rejser alene eller sammen med andre.

Schwerin slot er som sagt et besøg værd, så det må I bestemt ikke snyde jer selv for at opleve.

Søger I andre billige og lækre ferier i Nordtyskland? Så tag et kig på min tilbudsside “Billige ferier i Nordtyskland – Holidayguru.dk

deal-screenshot

SlotSSSSSSSS
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning