fra kr. 799

Med dette billige hotelophold står der både afslappende wellness og lækker mad på programmet. Nu kan I nemlig komme på hotelophold i Thy og nyde godt af hotellets 4-retters gourmetmiddag samt få adgang til det populære Sydthy Kurbad.

Tæt ved Hotel Thinggaard ligger Nationalparken Thy, der er Danmarks første nationalpark. Parken er et af områdets absolut største attraktioner med sin varierede natur, hvide sandstrande samt dyre-og planteliv. I nationalparken kan I se gravhøje, en kirkeruin samt imponerende fæstningsværker fra krigstiden. Også lige i nærheden har I bunkerne, som var med i den gamle, danske film ‘Olsen Banden i Jylland‘. Ved siden af ligger huset, som også var med i filmen, og som desuden har været med i filmen ‘Babettes gæstebud‘.

Hotelophold: Gourmet og Sydthy Kurbad

Med dette tilbud fra Travelbird.dk bliver I indlogeret i et dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Thinggaard. Her værner restaurantens kokke om maden og bruger kun de bedste råvarer. Med I tilbuddet får i en 4-retters gourmet middag i hotellets restaurant. Morgenmadsbuffet i restauranten samt kaffe, te og kakao på værelset er desuden også inkluderet.

Lige rund om hjørnet fra hotellet finder I Sydthy Kurbad. Her kan I gå i sauna og dampbad, prøve oplevelsesbruseren, varmebænken med fodbad og massagebassinet med ovenhængende stjernehimmel. Det er også muligt at bestille massager og skønhedsbehandlinger mod betaling. Med I tilbuddet får I en dags adgang til kurbadet per person samt gratis frugt og isvand og lån af håndklæder.

deal-screenshot

THYS
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning