fra kr. 943

London er en by fuld af spændende muligheder for aktivitet. De fleste af os har været der før, men mange holder sig til de mest kendte områder og seværdigheder som Buckingham Palace, Trafalgar Square og Big Ben. Men London er faktisk en af Europas mest livlige og interessante byer, for en historie som samlings-punkt i et enormt imperium har givet byen adskillige dele med historie op til begge ører. Og jeg har fundet et hotel i en del af byen, du måske normalt kun ser på metrokortet, men aldrig har overvejet at besøge eller bo i – det er der dog masser af grunde til!

4-stjernet hotel ved Tower of London til byens bedste pris

Det er på Trivago, jeg har fundet dette gode hoteltilbud til dig – du får simpelthen et London-hotel med gode anmeldelser og hele 4 stjerner, der er til at betale. Det er næsten en umulighed, men The Whitechapel Hotel lever op til det! Hotellet er opkaldt efter det område, det ligger i,  og det er en ombygget tekstilmølle – hvor hipt kan det blive? Whitechapel ligger i området “Tower Hamlets”. Tower of London er kun 20 minutters gang væk, og området i sig selv er fyldt med historier om forskellige grupper, der har boet i området. Hvis du er til en alternativ arbejderklasse-bydel fyldt med spændende og u-turistede steder, så er Whitechapel stedet at bo!

Hvis du mangler inspiration og idéer til, hvad du bør opleve på denne weekendtur til London, kan du læse min artikel med rejsetips her.

Tower Bridge Londres Angleterre

deal-screenshot

whitechapel
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning