Hotel tæt på Omaha Beach

Weekendophold på et trestjernet hotel med spaområde

  • Hotel Domaine de l\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hostréière
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 596

Det er måske et lidt utraditionelt feriemål, men det nordlige Frankrig rummer historiske strande og skøn natur. Jeg har fundet dette hotel tæt på Omaha Beach, som kan fungere som en perfekt base, imens du udforsker de strande, hvor de allierede tropper gik i land for over 70 år siden, de mange mindesmærker, kirkegårde og museer omkring den historiske D-Dag 6. juni 1944.

Men hotellet, Domaine de l’Hostréière, ligger også tæt på byen Bayeux, hvor I kan se det imponerende 70 meter lange vægtæppe, der forestiller historien om slaget ved Hastings i 1.066. Men her stopper jeres kulturelle rejse ikke. Blot et par timers kørsel fra hotellet finder I det mindste lige så imponerende slot, Mont Saint Michel, der ligger på en tidevandsø lidt udenfor Normandiets kyst.

Trestjernet hotel tæt på Omaha Beach

Efter en lang dag fyldt med oplevelser og indtryk kan I se frem til at vende hjem til hotellets lille hyggelige spaområde med jacuzzi og sauna.

På hotellet har I også gratis parkering samt mulighed for at købe måltider i hotellets restaurant. Hotellet er hyggeligt og simpelt, men I finder hvad I har brug for her. Og så er det primært valgt med henblik på dets beliggenhed.

deal-screenshot

Capture