fra kr. 619

Hold juleferie i Gdansk med dette tilbud fra Travelbird. Her kan I blandt andet opleve et spektakulært julemarked.

Den polske kystby Gdansk har lidt af det hele: Strand, handelsliv, kultur, historie, restauranter og ikke mindst priser et godt stykke under de danske. Gdansk er også byen, hvor 2. verdenskrig startede og samtidig en af Polens ældste, og nogle ville sige, smukkeste byer. Og så er Gdansk en havne- og kystby med hvide sandstrande kun 15 minutters transporttid fra centrum.

Et must i Gdansk er den gamle bydel hvor der er hyggelige gader, god mad og flotte huse. Ved Sankt Nikolas Kirken ligger byens markedshal, hvor I kan købe delikatesser og saftige pølser. Men en ægte souvenir fra Gdansk er rav! Derfor er en tur på byens ravmuseum klar et besøg værd. I kan møde historiens alvor på krigsmuseerne og ved mindesmærkerne, og skal bekymringerne gemmes væk igen, kan I hoppe på et tog til byen Sopot, hvor velvære og 5 km hvid sandstrand venter jer.

Hotelophold i Gdansk

Det er på Travelbird.dk, I finder denne smuttur til historiske Gdansk.

I bor på det flotte 4-stjernede Hotel Sadova som ligger centralt i Gdansk med kun 5 minutter til fods fra det historiske centrum. Hotellet er moderne indrettet og har egen restaurant samt wellnessområde med fitnessfaciliteter, indendørs swimmingpool og sauna, som I har adgang til, så her kan I slappe af efter en lang dag på benene. I bor på et nydeligt dobbeltværelse med privat badeværelse, WiFi og telefon.

deal-screenshot

GdanskS
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning