fra kr. 983

Cannes er indbefattet af den franske riviera og den luksus, som følger med. Og dette hotel, som ligger lige ud til lystbådehavnen, er bestemt ingen undtagelse! Luksus var i høj grad en af hjørnestene, da der blev tænkt på opførelsen af Radisson Blu 1835 i Cannes.

Men det er især hotellets tagterrasse og tilhørende spaområde, som lokker gæster til. Når I først træder ud på “dækket” er det svært at gå tilbage igen. Udsigten forfører jer simpelthen væk til et fantasifuldt drømmeland.

Og lige nu kan I spare en masse penge, hvis I bestiller hotellet igennem Trivago. Der er mange datoer at vælge imellem, men det er billigst, hvis I kan rejse i starten af marts.

Topmoderne hotel med vild udsigt i Cannes

Og hvis I vil have mere luksus end bare det som hotellets rammer byder på. Så kan I nyde godt af muligheden for limousine- eller luksusbilservice, når I skal rundt i byen eller eksempelvis til og fra lufthavnen.

Hotellets to restauranter serverer også mad af højeste kvalitet, så I behøver ikke engang ud at lede i byen efter det rette sted at spise. Jeg mener, I vil jo heller ikke forlade denne udsigt?

Der tilbydes også spa med fuld service, og så har I har mulighed for at få pulsen op i hotellets motionscenter.

I kan komme hertil med fly fra eksempelvis fra København til Nice lufthavn, som ligger cirka en halv times transport væk.

deal-screenshot

Cannes
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning