fra kr. 1942

Jeg troede dårligt mine øjne, da jeg faldt over dette imponerende hotel i Rom. Hotellet er nemlig ikke bare fantastisk smukt med den romantiske indretning, hotellet har også en fantastisk udsigt. Fra superior-dobbeltværelse har du nemlig en uspoleret udsigt til Trevi-fontænen. Så bor man centralt!

Til at starte med turde jeg slet ikke tænke på, hvad det mon skulle koste at overnatte på sådan et helt unikt hotel. Men så fandt jeg hotellet på Hotels.com og så, at det faktisk ikke er så galt igen. Det er selvfølgelig ikke gratis at bo på et 4-stjernet hotel lige midt i Rom. Men bedøm selv om den unikke udsigt og den luksuriøse indretning er prisen værd.

Hotel med udsigt til Trevi-fontænen

Hotel Fontana er et nyrenoveret, 3-stjernet hotel, der ligger centralt i Rom – nemlig lige overfor Trevi-fontænen. Her er du kun 7 minutters gang fra Pantheon og 12 minutter fra Forum Romanum. Hotellets faciliteter inkluderer gratis wifi, døgnåben reception samt en restaurant/bar. Har du brug for det, tilbyder hotellet transport til og fra lufthavnen.

Hotellet består af 24 unikke værelser, hvoraf du kan værelse imellem 1-, 2 eller 3-personers værelser. Derudover kan du vælge et superior værelse (disse har udsigt til Trevi-fontænen) eller et almindeligt værelse, der er lidt mere stille. Jeg ville helt klart selv ofre de ekstra penge på et superior-værelse, så man kan starte morgenen med at spise morgenmad med udsigt til det smukke springvand.

Dette tilbud tager udgangspunkt i 2 nætter, fra den 8.-10. oktober, i et superior dobbeltværelse for 2 rejsende. Disse datoer kan selvfølgelig tilpasses dine rejseønsker – med forbehold for at prisen kan ændre sig. Prøv dig selv frem på Hotels.com.

Du kan finde billige flybilletter til Rom på Travelmarkets hjemmeside her på .

deal-screenshot

trevi
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning