fra kr. 1179

Kunne du godt tænke dig en billig kør-selv tur til Italien? Så er her et lækkert ophold på hotel med udsigt til Comosøen i NorditalienComosøen ligger nord fra Milano og er omgivet af stejle bjerge. Ved søens breder ligger de hyggeligste små byer med enorme palæer. George Clooney og Madonna skulle eftersigende begge have ejet huse ved Comosøen. Derudover finder du hyggelige parker, lækre luksushoteller og autentiske italienske restauranter. Jeg har selv tilbragt en dag ved Comosøen, i forbindelse med en storbyferie til Milano, og jeg blev med det samme betaget af områdets kultur og natur.

Hotel med udsigt til Comosøen

Lige nu kan du på Travelbirds hjemmeside spare 34% på det lækre Hotel Le Torrette, der ligger lige ud til Comosøen. Fra hotellets tagterrasse har I en fantastisk udsigt over Comosøen. Jeres ophold her inkluderer halvpension og velkomstdrink, så I nemt kan smage på det italienske køkken.

Køreturen til Comosøen fra den dansk-tyske grænse ved Padborg er cirka 13 timer. Alternativt kan I her finde billige flybilletter til Milano lige her.

Se mine andre kør-selv tilbud lige her.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning