fra kr. 1595

Oplev Paris direkte fra jeres hotels tagterrasse. På dette Novotel i Montparnasse-kvarteret, omtrent midt imellem Eiffeltårnet og Invalidkirken, har I en perfekt udsigt over byen, selvom hotellet blot er syv etager højt.

Og tagterrassen er netop også det største attraktiv ved dette firestjernet hotel, selvom de store lyse værelser, hvor I i øvrigt også kan få udsigt til blandt andet Eiffeltårnet er imponerende. Lige nu kan I spare over en tredjedel af prisen via Trivago, og det endda i en weekend, hvor flybilletterne også er billige.

Paris byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig! Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

Hotel med udsigt i Paris

Det er på Trivago, du finder hoteltilbudet.

Godt nok er tilbudet til midten af november, og vejret er derfor måske ikke umiddelbart til ophold på en tagterrasse. Men den udsigt, helt ærligt, den er man altså nødt til at opleve. Paris har bare en fængende skyline, hvor Eiffeltårnet unægteligt skiller sig ud.

Og hey, nu I alligevel er i Paris i en weekend, hvad skal I så lave? Altså, udover at gå på caféer, måske shoppe, og naturligvis se på seværdigheder? En kombination med en tur på stadionet Parc des Princess og se dem spille mod Nantes er en mulighed – I kan eventuelt finde billetter her.

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning