fra kr. 1219

Dette er et rigtig godt tilbud på en familieferie – uanset om din familie består af 2 voksne og 2 børn, eller om du er enlig forælder, der gerne vil rejse med dine børn. Så læs med her.

Hvert år rejser folk fra hele verdenen til Vestjylland med god grund. Her finder i smuk natur, storslåede strande og nationalpark Vesterhavet. Naturen her er uberørt og har alt fra hede, klitter, strand og skove. Her kan man samle rav på stranden og nyde lyden af det brusende vesterhav eller tage på vandretur i skoven eller i klitterne. Kommer I i bil eller har cykler med, kan det anbefales at besøge Danmarks tidligere næststørste sø; Filsø, som ligger kun 10 km fra campingpladsen eller besøge Blåvand og Blåvandshuk som ligger kun 14 km derfra.

Opholdet kan købes her på Travelbird.dk

Feriehytte i Vejers ved Vesterhavet

Så vil I hjemmefra, se noget nyt og opleve den danske natur, er dette det helt rigtige tilbud.
3, 5 eller 7 overnatninger i feriehytte i Vejers ved Vesterhavet.
Tilbuddet inkluderer 4, 6 eller 8 dage i en hyggelig 5-personers hytte på Stjerne Camping Vejers.
På campingpladsen finder I en legeplads, fodboldbane, minibondegård, spabad og et supermarked. Inkluderet i tilbudet er fri adgang til Oksbøl svømmehal og badeland.
Herudover er der inkluderet en guidet gåtur med en naturvejleder, som vil fortælle jer om sæsonens dyr, planter, bær og om, hvad der gør dette område helt specielt.

Den perfekte familieferie for voksne og børn!

 

deal-screenshot

vestjy
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning