fra kr. 375
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Danmarks næststørste by, Aarhus, har været i rivende udvikling i de seneste år. Fra syv højhuse til snart mere end 50! Og ikke mindst en helt ny bydel ved Aarhus Havn – nemlig Aarhus Ø.
Efter kulturåret 2017 har Aarhus også fået sin egen letbane, og mange nye kulturattraktioner med Dokk1, biblioteket og kulturhuset på havnen i spidsen er i de senere år også kommet til. Derudover er der selvfølgelig de klassiske varetegn som ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By og de mange shopping muligheder. Ved Salling kan I tage op på deres rooftop og nyde udsigten over byens tage.

Som aarhusianer er jeg måske farvet, men det er virkelig en dejlig by at gå på opdagelse i. I kan også læse min rejseguide til Aarhus lige her.

Helnan Marselis i Aarhus inklusiv morgenmad

Hotelspecials.dk har jeg fundet et tilbud på en overnatning i marts til Helnan Marselis inklusiv morgenmad fra 375,- pr. person. Indlogeringen sker på et dobbeltværelse med havudsigt. Der er gratis parkering og internet.

Hotellet Helnan Marselis er ikke byens mest centrale hotel, men det er i mine øjne det bedst beliggende hotel. I rolige omgivelser lige ud til stranden, tæt på dyrehaven, Mindeparken, Marselisborg Hotel og lystbådehavnen. Og med en bus kan I være i centrum af Aarhus på få minutter.

I år er den unikke Evighedsbro (den cirkelformede badebro) genåbnet. Og den ligger blot få minutters gang fra Helnan Marselis.

deal-screenshot