fra kr. 375

Danmarks næststørste by, Aarhus, har været i rivende udvikling i de seneste år. Fra syv højhuse til snart mere end 50! Og ikke mindst en hel ny bydel ved Aarhus Havn, Aarhus Ø.
Efter kulturåret 2017, har Aarhus også fået sin egen letbane, mange nye kulturattraktioner med Dokk1, biblioteket og kulturhuset på havnen, i spidsen. Foruden de klassiske varetegn som ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By og de mange shopping muligheder. Ved Salling kan du eksempelvis også tage op på deres rooftop og nyde udsigten over byens tage.

Jeg er måske farvet, som aarhusianer, men det er virkeligt en dejlig by at gå på opdagelse i! du kan også læse min rejseguide til Aarhus lige her!

Helnan Marselis i Aarhus inklusiv morgenmad

Hotelspecials.dk har jeg fundet et tilbud på en overnatning midt i juli til Helnan Marselis inklusiv morgenmad fra 375,- pr. person. Indlogeringen sker på et dobbeltværelse med havudsigt. Gratis parkering og internet.

Hotellet Helnan Marselis er ikke byens mest centrale hotel, men det er i mine øjne det bedst beliggende hotel. I rolige omgivelser lige ud til stranden, tæt på dyrehaven, Mindeparken, Marselisborg Hotel og lystbådehavnen. Og med en bus kan du være i centrum af Aarhus på få minutter.

I år er den unikke Evighedsbro, den cirkelformede badebro, genåbnet. Og den ligger få minutters gang fra Helnan Marselis.

deal-screenshot

deal-aarhus