Tilbud på Heide Park

Overnatning på 4* Heide Park Abenteuer hotel inklusiv morgenmad og wellness

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Heide Park Abenteuerhotel
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 443

Nordtysklands største forlystelsespark, Heide Park, ligger lidt syd for Hamborg i Soltau. Her kan både store og små få adrenalinsus i hele kroppen.
Heide Park åbner den 6. april 2019 og lukker ned igen for vinteren 3. november. Hvis I kommer her i weekenden, i højsæsonen eller en solskinsdag, så kan I godt forvente at stå i kø til forlystelserne det meste af dagen.

I dag har jeg fundet et tilbud til Heide Park for hele familien! 4 personer, to voksne og to børn, i eventyrligt værelse lige ud til Heide Park fra 1.773,- for jer alle sammen. Fra 18. – 19. april.

Fra den dansk-tyske grænse ved Padborg tager det ca 2,5 timer at køre til Heide Park, så en overnatning vil også være at foretrække, hvis I kommer langvejs fra. På den måde kan I også få mest muligt ud af parkens åbningstid, som typisk er åben fra klokken 10:00 – 18:00

Herunder kan I se en video af Die Krake, en af de hurtigste rutschebaner i Tyskland

Tilbud på Heide Park

På min hotel finder har jeg fundet et rigtigt fint og eventyrligt hotel lige ved siden af Heide Park. Nemlig det 4* Heide Park Abenteuerhotel, som er et hotel, der er oplevelse for sig. Alle værelser er udstyret med hvert sit unikke tema. F.eks. et pirattema.

På hotellet kan I også nyde wellnessområde, hvor der både er sauna, svømmebassin og vandrutsjebane.
Hotellets restaurant er også rigtigt lækker. Jeres morgenmad er inkluderet i opholdet.

Heide-Park.de kan I booke jeres entre til forlystelsesparken. I kan booke online for 30€ pr. person (ca. 225 DKK) og springe køen over, når I ankommer.

deal-screenshot

Capture3