fra kr. 499

Nordtysklands største forlystelsespark, Heide Park, ligger lidt syd for Hamborg i Soltau. Og det er ikke mindre der, denne helt suveræne deal fra Travelbird går hen. Med denne deal sparer masser af penge på entré til Heides Parks mange forlystelser samt overnatning på det 4-* Heide Park Abenteuerhotel. Her er værelserne indrettet med forskellige temaer, så I f.eks kan bo på piratværelset eller westernværelset. Dealen inkluderer et 4-personersværelse med eget badeværelse, så der er plads til hele den lille familie

Foruden overnatning og fri adgang til Heide Park, inkluderer tilbudet også morgenmad på hotellet samt rabatkuponer på 10 euro til brug på hotellet.

Tilbud på Heide Park

Det er på Travelbird, jeg har fundet dette tilbud til Heide Park. Lige nu sparer du helt op til 63% på denne pakkeløsning med hotelovernatning med morgenmad og entré til Heide Park. Prisen for minimum 1 overnatning, morgenmad og entre starter fra 499,-
Normalt giver du alene 340,- bare for at komme ind i parken.

Rejsen er et kør selv tilbud, men hotellet har gratis parkering. Det tager cirka tre timer at køre fra den dansk-tyske grænse til Heide Park.
I forlystelsesparken Heide Park kan I blandt andet prøve Europas største trærutsjebane – Colossos, eller tage en tur op i det 75 meter høje panoramatårn og nyde udsigten. Og med et forlystelsesparkareal på over 850.000 m2, er der masser at udforske i Heide Park!

Måske I vælger at kombinere jeres tur til Heide Park med en storbyferie i Hamborg?

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning