Nordtysklands største forlystelsespark, Heide Park, ligger lidt syd for Hamborg i Soltau. Her kan både store og små få adrenalinsus i hele kroppen.
Heide Park åbner den 6. april 2019 og lukker ned igen for vinteren 3. november. Hvis I kommer her i weekenden, i højsæsonen eller en solskinsdag, så kan I godt forvente at stå i kø til forlystelserne det meste af dagen.

I dag har jeg fundet et påskeferietilbud til Heide Park for hele familien! 4 personer, to voksne og to børn, i eventyrligt værelse lige ud til Heide Park fra 1.773,- for jer alle sammen. Fra 18. – 19. april.

Fra den dansk-tyske grænse ved Padborg tager det ca 2,5 timer at køre til Heide Park, så en overnatning vil også være at foretrække, hvis I kommer langvejs fra. På den måde kan I også få mest muligt ud af parkens åbningstid, som typisk er åben fra klokken 10:00 – 18:00

Tilbud på Heide Park

På min hotel finder har jeg fundet et rigtigt fint og eventyrligt hotel lige ved siden af Heide Park. Nemlig det 4* Heide Park Abenteuerhotel, som er et hotel, der er oplevelse for sig. Alle værelser er udstyret med hvert sit unikke tema. F.eks. et pirattema.

På hotellet kan I også nyde wellnessområde, hvor der både er sauna, svømmebassin og vandrutsjebane.
Hotellets restaurant er også rigtigt lækker. Jeres morgenmad er inkluderet i opholdet.

Heide-Park.de kan I booke jeres entre til forlystelsesparken. I kan booke online for 30€ pr. person (ca. 225 DKK) og springe køen over, når I ankommer.

deal-screenshot

Capture