fra kr. 634

Har I ikke planlagt jeres påskeferie endnu? Hvad med en storbyferie til Hamborg? Den tyske storby ved Elben er altid en garanti for oplevelser. Og Hamborg i påskeferien er især en livlig tid. Påske, eller Osternfeiern, er en stor ting i Tyskland.

Men som altid er Hamborg også et oplagt sted at tage på shopping, kulturoplevelser eller udforske nattelivet.

For at I bedst kan nyde godt af alle Hamborgs tilbud har jeg fundet en centralt, billigt men utroligt fedt hotel til jer. Prizeotel Hamburg-city ligger tæt på Hamburg Hbf.

Læs også: Hamborg – de bedste tips til en weekendtur

Hamborg i Påskeferien

Lad jer ikke skræmme af, at hotellet blot er to-stjernet. Det yderst anmelderrost med høje karakterer på både Tripadvisor og Trivago. Og så er det indrettet yderst..hvad skal vi sige… i øjnefaldende med en stil importeret direkte fra New York City. Se bare galleriet herunder.

I mit tilbud har jeg valgt datoer fra 26-28. marts midt i Påsken, men I kan frit vælge andre datoer for dette hotel i Hamborg også og opleve både lavere og højere priser. I ændre blot datoerne på Trivago.

Det tager cirka et par timer at køre til Hamborg fra den dansk-tyske grænse. Hotellet har overvåget parkeringsfaciliteter, hvor I kan parkere fra 15 euro per dag. Der er naturligvis også wi-fi på hotellet, der har 24 timers åbent.

Hvis du synes om dette hotel, så vil du måske også synes om kædens, Prizeotel, hoteller i henholdsvis Bremen og Hannover?

deal-screenshot

hamborh
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning