Gourmetophold på Bandholm Hotel

Overnatning på et af Danmarks absolut bedste hoteller

p.p. from kr. 1195

Sætter du også pris på lækker gourmetmad, forkælelse op over begge ører og absolut fred og ro? Så er et ophold på det prisvindende Bandholm Hotel helt klart værd at overveje. Med sin beliggenhed på ud til Sakskøbing Fjord er der en beroligende udsigt over Smålandshavet.

Men hvad du i virkeligheden kan se allermest frem til er madoplevelsen. Køkkenchefen Naomi Fouché serverer klassiske retter med et moderne pift.

I dette tilbud, som jeg har fundet på DuGlemmerDetAldrig er både en 3-retters menu, morgenmadsbuffet, kaffe i loungen, jordbær dyppet i chokolade og en flaske vin til middagen samt overnatning i et dobbeltværelse inkluderet i prisen fra 1.195,- pr. person.

Gourmetophold på Bandholm Hotel

Gavekortethar to års gyldighed fra købsdato. Det er også muligt at opgradere til et større eller mere luksuriøst værelse – læs mere herom på DuGlemmerDetAldrig.dk

Bandholm Hotel er ikke bare hvilket som helst hotel. I 2017 kårede TripAdvisor hotellet som ét af Danmarks tre bedste hoteller. Lige pt har Bandholm Hotel også en imponerende rating på 5 ud af 5 med over 600 anmeldelser på Tripadvisor!

Uanset hvilken type værelse du vælger, er du sikker på at få et stilrent værelse med komforten helt i top!

deal-screenshot

Capture