Gourmetophold i Oslo

Hotelovernatning med 5-retters gourmetmenu, vinmenu, champagne, chokolade og morgenmad

  • Måltider Halvpension
Dates in aug. 2019
p.p. from kr. 2198

Er du vild med lækker mad, spændende hovedstæder og smukke bjergudsigter? Så er her tilbuddet til dig. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på et gourmetophold i Oslo!

Nordmændene valgte helt rigtigt, da de i tidernes morgen valgte Oslo som deres hovedstad. Oslo er perfekt både at forsvare militært, men det er også et fantastisk smukt område at leve i. Og Så er der masser at opleve i den spændende storby. Vigeland Museet for eksempel, er en samling af kunstner Gustav Vigeland og er et paradis med spændende statuer og en god historie, der er alt for lang at fortælle her. Den involverer dog biografer, kommunalt ansatte og en kæmpe regnefejl. Hvis du ikke er så meget til kunst og statuer, kan du udforske Norges maritime historie på Frammuseet der har et helt skib som omdrejningspunkt. Sport er også en vigtig del af den norske identitet, især vintersport. Og et besøg til Holmenkollen er et must, hvis man er interesseret i skisport.

Du kan også tage på en hop-on/ hop off-bustur og få set hele byen på kort tid. Bestil billetten på forhånd lige her.

Gourmetophold i Oslo

Dette tilbud inkluderer hotelovernatning på det moderne og luksuriøse hotel The Thief, der ligger lige ud til Oslofjorden. Derudover inkluderer tilbuddet en 5-retters gourmetmiddag på hotelrestauranten Fru K, der nævnes i Michelinguiden. Her serveres der solide retter med friske norske råvarer – især fra havet. Jeres måltid bliver parret med en 5-retters vinmenu, så der kommer ikke til at mangle noget. Desuden får I en flaske champagne og en æske chokolade til hotelværelset.

Dette tilbud inkluderer én nat på hotel The Thief – men det står jer selvfølgelig frit for at forlænge turen med et par ekstra overnatninger på The Thief eller et af Oslos mange andre hoteller. Klik her for at se flere hoteller i Oslo.

Transporten til Oslo er heller ikke inkluderet i tilbuddet. Det står jer derfor frit for, om I vil flyve, tage en romantisk tur med Oslobåden eller selv køre derop. Fra København tager det cirka 6,5 time. Du kan finde billige flybilletter til Oslo under mit faneblad “find billige flybilletter“.

Tilbuddet købes i form af et gavekort. Gavekortet er gyldigt i 2 år og kan indløses på alle ugens dage.

deal-screenshot

norge