fra kr. 775

Skal I bruge et kort afbræk i en travl hverdag? Hvorfor ikke køre direkte fra arbejde og på et romantisk godsophold ved Kragerup Gods på det vestlige Sjælland? Her kan I blive forkælet lige fra I kommer, til I kører igen.

Velkomstdrinken står klar, når I ankommer. Herefter kan I finde jer til rette i godsets wellnessområde med swimmingpool, saune og boblebad, inden I om aftenen får serveret en to retters menu efter kokkens valg. Til at runde dagen af med får I serveret kaffe med lidt sødt til.
Og næste morgen, efter jeres overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, er der morgenmad til jer.

Romantisk godsophold ved Kragerup Gods

Lyder det som noget for jer? Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk at jeg har fundet dette tilbud på et gavekort til jer. Ved ankomst på hverdage (mandag til fredag) kan godsopholdet bestilles for 1.550,- for to personer, altså 775,- pr. person.
Det er også muligt at booke et weekendophold (ankomst lørdag) fra i alt 1.950,- for to personer.
Gavekort har to års gyldighed fra købsdato.

Kragerup Gods kan dateres helt tilbage til 1327, og har huset blandt andet Karen Blixen igennem årene. I dag er godset dog fint renoveret og har diverse udendørs aktiviteter, eksempelvis Go High Klatreparken, som består af en 6 km lang klatetrpark i trætoppene. Men her er også 3.500 meter svævebaner, hvoraf den længste er over 400 meter lang!

deal-screenshot

deal kragerup
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning