Godsophold ved Kragerup

Romantisk ophold med middag, wellness samt vin og chokolade på værelset

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Kragerup Gods
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 775

Skal I bruge et kort afbræk i en travl hverdag? Hvorfor ikke køre direkte fra arbejde og på et romantisk godsophold ved Kragerup Gods på det vestlige Sjælland? Her kan I blive forkælet lige fra I kommer, til I kører igen.

Velkomstdrinken står klar, når I ankommer. Herefter kan I finde jer til rette i godsets wellnessområde med swimmingpool, sauna og boblebad, inden I om aftenen får serveret en to-retters menu efter kokkens valg. Til at runde dagen af med får I serveret kaffe med lidt sødt til.
Og næste morgen, efter jeres overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, er der morgenmad til jer.

Romantisk godsophold ved Kragerup Gods

Lyder det som noget for jer? Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk at jeg har fundet dette tilbud på et gavekort. Ved ankomst på hverdage (mandag til fredag) kan godsopholdet bestilles for 1.550,- for to personer, altså 775,- pr. person.
Det er også muligt at booke et weekendophold (ankomst lørdag) fra i alt 1.950,- for to personer.
Gavekort har to års gyldighed fra købsdato.

Kragerup Gods kan dateres helt tilbage til 1327 og har huset blandt andet Karen Blixen igennem årene. I dag er godset dog fint renoveret og har diverse udendørs aktiviteter, eksempelvis Go High Klatreparken, som består af en 6 km lang klatetrpark i trætoppene. Men her er også 3.500 meter svævebaner, hvoraf den længste er over 400 meter lang!

deal-screenshot

deal kragerup