Go High-oplevelse på Kragerup Gods

Klatre i træer med dette ophold på Kragerup Gods med 3-retter middag og morgenmad

  • Hotel Kragerup Gods
p.p. from kr. 1350

Uanset om det er ungerne, konen eller kæresten, der skal brænde energi af, er her et rigtig spændende ophold på Kragerup Gods. Med denne oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig får I nemlig adgang til Kragerp Gods’ Go High Klatrebane – ja altså foruden en overnatning i lækkert dobbeltværelse, 3-retters middag, aftenkaffe med kage og morgenmadsbuffet. Med dette tilbud er der altså lagt i ovnen til en dag i adrenalinens tegn og hyggelig aften med god mad og historiske omgivelser.

Kragerup Gods går nemlig 8 slægter tilbage, og nogle af bygningerne dateres helt tilbage til år 1610. I dag er Kragerup Gods et bæredygtigt foretagende, der driver et aktivt landbrug – og den udfordrende klatrebane Go High.

Go High-oplevelse på Kragerup Gods

Go High er Danmarks første klatrepark, hvor I, iklædt sikkerhedsudstyr, klatrer igennem en forhindringsbane i trætoppene. Forhindringsbanerne kommer i 6 forskellige sværhedsgrader, så I selv kan vælge, hvor meget I vil udfordres. Klatreparken har mere end 175 forskellige udfordringer og har sammenlagt 3,5 kilometer svævebane. Heroppe i trætoppene kan I rigtig mærke adrenalinen samtidigt med, at I har en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltbroen.

Med dette tilbud fra DuGlemmerDetAldrig køber I et gavekort til oplevelsen, som kan indløses på hverdage inden for 2 år. I kan også vælge at opgradere til et weekendophold.

Er du mere til et romantisk ophold på Kragerup Gods, kan jeg også sagtens klare det. Bare klik herunder.

deal-screenshot

kra