Spaophold på Ystad Saltsjöbad

1 overnatning med morgenmad på det lækre 4* hotel ved vandet inkl. spa-adgang

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Ystads Saltsjöbad
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1193

Mangler I et perfekt sted til en tøsetur, en mor-datter dag eller et romantisk getaway fra hverdagen? Jeg har fundet det ideelle hotel!

I Ystad i Skåne, cirka en times kørsel fra København, ligger Ystad Saltsjöbad, som er utroligt populært og helt vidunderligt, ligemeget hvornår på året I kommer på besøg. Der er skruet helt op for hyggen, og I kan nyde spaen, gå tur ved havet lige ved hotellet eller hænge ud i loungen i hotellets lækre og stilfulde møbler – og måske også nyde noget lækker mad? Det vil I ikke fortryde, for der er virkelig skønne madoplevelser i vente her på hotellet!

Ophold på Ystad Saltsjöbad

Jeg har fundet dette tilbud til Ystad SaltsjöbadHotelSpecials.dk

I Ystad Saltsjöbads wellnessområde findes både indendørs pool, jacuzzi, dampbade, sauna, en afslapningsafdeling samt varme kilder udendørs. Derudover er der træningsfaciliteter samt mulighed for at benytte sig af den opvarmede pool udendørs i sommermånederne.

Søger I specifikke datoer for spaopholdet, kan I på min hotel finder se de ledige datoer og dagsaktueller priser.

spaophold-paa-ystad-saltsjobad-8

deal-screenshot

ystad