Mangler I et perfekt sted til en tøsetur, en mor-datter dag eller et romantisk getaway fra hverdagen? Jeg har fundet det ideelle hotel!

I Ystad i Skåne, cirka en times kørsel fra København, ligger Ystad Saltsjöbad, som er utroligt populært og helt vidunderligt, ligemeget hvornår på året I kommer på besøg. Der er skruet helt op for hyggen, og I kan nyde spaen, gå tur ved havet lige ved hotellet eller hænge ud i loungen i hotellets lækre og stilfulde møbler – og måske også nyde noget lækker mad? Det vil I ikke fortryde, for der er virkelig skønne madoplevelser i vente her på hotellet!

Dette tilbud inkluderer en overnatning i standardværelse med morgenmadsbuffet, 3-retters middag og ubegrænset adgang til spa-afdelingen samt lån af tøfler, badekåbe og håndklæder. Opholdet gælder for 2 personer og koster fra 1.600,- pr. person ved to person.
Gavekortet gælder i to år fra købsdato.

Ophold på Ystad Saltsjöbad

Jeg har fundet dette tilbud til Ystad SaltsjöbadDuGlemmerDetAldrig.dk.

I Ystad Saltsjöbads wellnessområde findes både indendørs pool, jacuzzi, dampbade, sauna, en afslapningsafdeling samt varme kilder udendørs. Derudover er der træningsfaciliteter samt mulighed for at benytte sig af den opvarmede pool udendørs i sommermånederne.

Søger I specifikke datoer for spaopholdet, kan I på min hotel finder se de ledige datoer og dagsaktueller priser.

spaophold-paa-ystad-saltsjobad-8

deal-screenshot

Capture