fra kr. 899

Her er der tale om en speciel rejse, der tager dig til en fransk Michelin-restaurant:

Bo 3 eller 4 dage på 4-stjernet fransk herregård inkl. morgenmad, adgang til swimmingpool, cykelleje samt en lækker 3-retters middag på hotellets Michelin-restaurant. Pris fra 899,- pr. person.

Jeres 4-stjernede hotel, Le Manoir du Lys, er en smuk herregård, der er placeret i det franske Normandiet. Fra den dansk-tyske grænse tager turen hertil i bil cirka 13 timer. I kan også vælge at flyve til Paris, og derfra leje en bil til det idylliske og naturskønne område.

Hotellet ligger i en 3 hektar stor park og en fin have fyldt med blomster, så I kan se frem til rolige og fredelige omgivelser. Fra juni til september er den udendørs swimmingpool åben, og der er mulighed for at spille tennis i haven. Hotellet råder også over indendørs swimmingpool, som I frit kan benytte.

Den gastronomiske del af denne rejse tager hotellets restaurant sig af. Det er et familieforetagende, der formår at trylle i køkkenet, således, at det har været belønnet med en Michelin-stjerne de sidste 19 år. Der bliver fokuseret på lokale råvarer, særligt svampe fra den omkringliggende skov. En af husets populære specialitet er den lækre Vire-pølse, pastinak ristet i hasselnøddesmør, røgede kastanjer, ungdue og sorte hvidløg, og til dessert bliver der bl.a. budt på franske makroner. Glæd jer til jeres lækre 3-retters middag!

Bo på 4-stjernet fransk herregård og spis på Michelin-restaurant

Lyder dette tilbud ikke godt? Det synes jeg! Du kan finde det på Travelbird.dk.

Jeres hotel, Le Manoir du Lys (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 380 anmeldelser), råder over 23 værelser, der alle er moderne indrettet. Jeres værelse har TV og telefon samt eget badeværelse. I kan vælge at booke enten et klassisk dobbeltværelse på 15 m² eller et superior dobbeltværelse på cirka 20 m².

micghelin

 

 

 

 

deal-screenshot

miche scren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning