fra kr. 569

Sydjylland byder på noget for alle. Her er både forlystelsesparker for familier som Legoland, her er museer for moderne kunst som på Trapholt. Eller historiske mindesmærke som ved Skamlingbanken eller Dybbøl Mølle, men også hyggelige gamle byer med historiske bydele som eksempelvis i UNESCO-byen Christiansfeld eller Haderslev og Kolding. Og så er der jo den dejlige tradition med et sønderjyske kaffebar.

Med andre ord, når du rejser ned til den sydlige del af Danmark, så er det sikker på at kunne finde noget for enhver smag.

I dag har jeg fundet et godt tilbud til dig, hvor der både er fokus på hyggen og god beliggenhed.

Den Gamle Grænsekro ved Christiansfeld

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet et tilbud på et kroophold. Enten 1, 2 eller 3 overnatninger inklusiv morgenmad dagen derpå samt 2-retters menu på ankomstdagen.

Indlogeringen på Den Gamle Grænsekro sker i et stort dobbeltværelse med udsigt til kroens hyggelige have. Værelset er indrettet med tv, badeværelse samt kaffe- og tefaciliteter. Der er desuden gratis wifi og parkering.

Med sin beliggenhed tæt ved hovedvej 170, der forbinder alle de store byer på den jydske østkyst, så har I nem tilgang til at få udforsket lokalområdet.
Du har nok også luret på navnet, at Den Gamle Grænsekro ligger lige præcis ved den gamle dansk-tyske grænse som var gældene fra 1864 og frem til 1920. På den anden side af vejen fra Den Gamle Grænsekro ligger grænsemuseet. Her kan I læse mere om historien om den gamle grænse.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning