Er du også vild med Game of Thrones? Ikke bare serien og universet men også musikken? Så er her en helt unik mulighed for dig for at komme tættere på soundtracksene bag Game of Thrones, når Ramin Djawadi og hans orkester + kor afholder koncert i Lanxess Arena Köln.

Koncerten finder sted 8. juni næste år, så der er god til at få datoen fri. Denne deal fra Travelcircus inkluderer nemlig også et ophold på et 4-stjernet hotel i Köln. Og hvis ikke du vil benytte dig af tilbudet som et kør-selv tilbud, cirka 7 timer fra den dansk-tyske grænse, så kan du også finde billige flybilletter til Køln Lufthavn på Momondo.dk.

Game of Thrones koncert i Köln i juni

Det er på Travelcircus.de, at I finder dette tilbud – bemærk at siden er på tysk, men prisen kan opgives i DKK. Skriv endelig en kommentar, hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp.

Overnatningen sker enten på PhiLeRo Hotel Köln eller Steigenberger Hotel Köln, som begge har 4 stjerner. Inklusiv i opholdet er morgenmad samt diverse snacks.

Har du lige glemt hvordan soundtracket til Game of Thrones lyder, så kan du høre det her, samt se Ramin Djawadi og hans orkester i aktion.

deal-screenshot