Fremtidshotel i Hamborg

Tag med ud i fremtiden på dette über tekniske hotel i Hamborg

  • Stjerner
p.p. from kr. 582

Hamborg er en fantastisk by! Hvis du har været der, er du sikkert enig. Byen er på forkant med mange ting, og er godt med i teknologiens verden. Og nu er de endnu mere med! Du kan nemlig bo på et fremtidshotel i Hamborg, hvor interiøret giver dig en hel ny hoteloplevelse. Du kan nemlig bo på Prizeotel Hamburg-city – som kan findes her på Trivago. Det er den perfekte løsning til en weekendtur til Hamborg eller hvis du vil på en længere storbyferie til Hamborg.

Hvis du leder efter inspiration til dig rejse til Hamborg, så kan du med fordel læse vores rejseguide til Hamborg her. Her får du de bedste tips til din næste storbyferie, og du kan læse alt om byens seværdigheder og restauranter. God tur!

Spring køen over ved at købe billet til Hamborgs seværdigheder på forhånd. 

Bo på lækkert fremtidshotel i Hamborg

Prizeotel Hamburg-City ligger 1,5 km fra Hamborg centrum. Det ligger mellem Elbbrücken, Hafencity, Großmarkedet og Deichtorhallen. Et økonomi-venligt design hotel, som er ligeså specielt som byen det ligger i. Hotellet er designet af den verdenkendte designer fra New York, Karim Rashid. Han har stået for alle detaljerne. Og han har skabt et hotel, som har den perfekte balance mellem super-trendy interiør og afslappet stemning. Derudover er personalet nogle af de venligste mennesker – så du vil blive modtaget som en ven, og ikke kun som en gæst! 

Hvis du synes om dette hotel, så vil du måske også synes om kædens, Prizeotel, hoteller i henholdsvis Bremen og Hannover?

deal-screenshot