Forårstur til Barcelona

Lang weekend på firestjernet hotel lige ud til

  • Hotel Attica 21 Barcelona Mar
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 566

Barcelona er skøn at rejse til på alle årstider. Vejret er mildt og byen er jo bare fantastisk. Men kunne det ikke være perfekt at sparke foråret i gang med en weekendtur til denne spanske storby? Det tænker jeg da. Derfor har jeg også fundet dette lækre firestjernet hotel, Attica 21 Barcelona Mar, lidt uden for storbyens jag men lige ud til vandet, naturligvis til en rigtig god pris.

Hvis I booker nu og via Trivago, kan I få en nat fra 566,-. Og det giver lige nøjagtigt også 566,- pr. person for en lang weekend, hvis I rejser to personer sammen. Fly kan I altid finde her på Momondo – det bør ikke koste meget mere end 1.000,- for en tur/retur billet med et direkte fly.

Forårstur til Barcelona

Hotellet ligger meget vel et stykke fra centrum af Barcelona. Men med en metrostation lige ude foran døren, er det nemt at komme til og fra byens mange seværdigheder. Og som hotellets navn også antyder, så bor I også lige ud til vandet

Og hvis I bevæger jer op til toppen af hotellet, så finder I en lækker, hyggelig lille rooftop med pool og naturligvis endnu mere udsigt.

deal-screenshot

https://affiliate.trivago.com/api/creative/9266/landingpage