Amsterdam er en skøn storby, der lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader. Selvom Amsterdam er lille i forhold til andre europæiske storbyer som Paris eller Rom, så mangler den bestemt ikke noget, når det kommer til seværdigheder – Amsterdam emmer af kultur, kunst, historie, arkitektur, mad og selvfølgelig alle de smukke kanaler!

Når man besøger Amsterdam er et besøg i Anne Franks Hus et must. Det er virkelig en fantastisk og på samme tid skræmmende oplevelse og indblik i Europas historie. Jeg vil også anbefale et besøg på Rijksmuseum, hvor I kan opleve Amsterdams kunst, kultur og historie, og selvfølgelig er en kanalrundfart et must i Amsterdam.

Forlænget weekend i Amsterdam

Det er på Trivago.dk jeg har fundet disse to hoteller til jer.

NH City Centre – fra 975,- pr nat

Det første hotel jeg har funder til jer er NH City Centre. Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra den centrale Dam-pladsen og har udsigt over Singel-kanalen. Hotellet har udsøgte spisemuligheder samt bådture og cykeludlejning. Værelserne er alle med trægulv, tv og skrivebord samt eget badeværelse, og har desuden udsigt over Amsterdams maleriske centrum.

nh hotel

The Toren – fra 2074,- pr. nat

Det andet hotel jeg har fundet frem er det The Toren som ifølge brugerne på TripAdvisor nr 1 i Amsterdam! The Toren tilbyder elegant indkvartering ved siden af den berømte kanal Keizersgracht, lige om hjørnet fra Anne Franks Hus. Sporvognsstoppet Westermarkt ligger mindre end 250 m fra hotellet. Dam-pladsen og kongeslottet ligger 10 minutters gang derfra. Samtlige værelser har airconditon og badeværelse med badekar, klassisk stil med lysekroner og loftsmalerier.

toren

3 nætters forlænget weekend i Amsterdam på 2 budgetter 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning