Firestjernet hotelophold i Schwerin

Gå på opdagelse i den gamle royale by og se det imponerende slot - halv pris!

  • Hotel InterCityHotel Schwerin
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 419

Schwerin er den gamle hovedstad i Mecklenburg-Vorpommern, kun en smuttur over grænsen. Eller en tur med færgen, hvis du kommer fra Lolland-Falster. Byen oser af historie og byens slot er bestemt et besøg værd.

Derfor har jeg også fundet denne deal til dig hos Travelbird, hvor du for halvpris kan få to nætter på et firestjernet hotel inklusiv morgenmad. Bare 419,- pr. person, hvis I er to personer.

Hotellet er placeret centralt, på bare 15 minutters gang er I ved slottet, og på under 10 minutter til fods kan I nå centrum.

Firestjernet hotelophold i Schwerin inkl. morgenmad

Dette hotel, InterCityHotel Schwerin, vinder helt klart på sin beliggenhed. Og det er vel nu engang også beliggenheden, der er det vigtigste på en ferie. Og hvis I booker opholdet via Travelbird, så har I også mulighed for at hente 5% rabat på færgen fra enten Rødby eller Gedser til henholdsvis Puttgarden eller Rostock.

Med i prisen fra 419,- pr. person får I to overnatninger, morgenmad hver dag, en velkomstdrink samt en billet til den offentlige transport i byen under hele opholdet.

Opholdet kan bookes mellem slutningen af november til slutningen af marts. Parkering på hotellet koster 9 euro per døgn.

deal-screenshot

capture