fra kr. 3856

Les Rives Marines, en pragtfuld ferieresidens der er opført i en stil der er tro mod regionens karakteristiske byggestil, befinder sig syd for lystbådehavnen i Le Teich. Sandstrandene ved Le Teich befinder sig blot 4 km fra ferieresidensen og kan nemt nås via gang- og cykelstier. Du kan book en uges ophold med Vacanceselect og kun betale 3.856,- pr feriebolig (med plads til 5 pers).

Området omkring Bassin d’Arcachon er en dejlig ferie. Den Bassin d’Arcachon er et indhav med et areal på ca 250km2 og er i åben kommunikation med Atlanterhavet. Cyklister bør helt klart bringe deres cykel, eller leje et sted, fordi det i den store fyrreskov er masser af dejlig cykelbygget stier. Arcachon, er en simpel fisker landsby, er blevet en af de smarte franske badebyer på vestkysten. Byen er smukt beliggende på bugten Arcachon, berømt for sine østers kultur, og du vil finde masser af underholdning. Syd for Bassin d’Arcachon er Dune du Pilat, med sin højde på 115 m den højeste klit i Europa.

Feriepark i Sydfrankrig

Parken består af 18 feriehuse der er opdelt i 139 ferielejligheder. Les Rives Marines byder på et dejligt, opvarmet svømmebassin, men stranden bør bestemt også besøges, for her kan I surfe, sejle med speedbåd og svømme. I kan også vandre, flyve med drager eller nyde andre aktiviteter; det atlantiske ocean er eksempelvis et eldorado for windsurfere! Du kan også booke andre boliger med plads til hhv. 6 eller 8 personer.

 • En uges ophold i feriepark i Sydfrankrig med plads til 5 personer

  • Destination: Bassin d’Arcachon, Sydfrankrig
  • Rejseperiode: 20. maj – 30. november
  • Rejselængde: 7 nætter (også muligt at booke fra 5 nætter til 4 uger)
  • Hotel: Les Rives Marines
  • Pris: Fra 3856,- pr feriebolig, med plads til 5 personer 
  • OBS! Bookinggebyr 180,-
  • Bemærk: ankomstdag lørdag, minimumsophold på 7 nætter. I perioden 28/04/07 – 30/06/07 og 01/09/07 – 03/11/07 er et minimumsophold på 3 nætter muligt på forespørgsel.

deal-screenshot

deal sf
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning