fra kr. 410

Ribe er overset og undervurderet af mange på trods af den internationale anerkendelse. Ribe er Danmarks ældste by og huser en af Danmarks absolut smukkeste domkirker. Byen har bevaret den middelalderlige bykerne og detaljer og monumenter for dets mange særlige begivenheder og personer. I 1200 tallet boede Valdemar på slottet i Ribe med sin dronning. i 1842 fødtes her en af Danmarks mest berømte videnskabsmænd; Emil Christian Hansen, han opfandt en metode til at rendyrke gær til ølbrygning. Hans arv til verden er den over hele verden afholdte Carlsberg pilsner!

Som Danmarks ældste by er det også her vikingetidens storhed udfoldede sig med alt hvad den indebarog her man har fundet mange af de mest interessante fund fra vikingetiden, som endnu kan ses på byens vikingemuseum.

Ribe har dog meget mere end historie og kultur, Ribe er også hjemby for vadehavscentret. Vadehavet er et af Danmarks mest rige naturområder når det kommer til sjældne dyre og plantearter, her kan du også tage på sælsafari og østers-tur. Du kan med fordel bestille en østers-safari lige her. Rejser I herhen i foråret eller efteråret, kan I også bestille en Sort Sol Safari, hvor I kan opleve det spændende fænomen Sort Sol, hvor tusindevis af stære dækker himlen.

Ferielejlighed i Ribe en weekend i september

Det er på Trivago.dk, at jeg har fundet dette tilbud på en ferielejlighed ved Ribe Byferie Resort. I forbindelse med weekenden 8.-9. september kan opholdet bookes fra 410,- pr. person ved to personer.

Indlogeringen sker i en 54m2 stor 2-værelses lejlighed med to sovepladser. I forbindelse med resort ligger også en svømmehal, som du har gratis adgang til. Sauna og jacuzzi skal der dog betales for.
Opholdet er også inklusiv et Ribepas, der giver fordele og rabatter på flere attraktioner, eksempelvis Vadehavscenteret eller Museet Ribes Vikinger.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning