fra kr. 2689

Ribe er overset og undervurderet af mange på trods af den internationale anerkendelse.
Ribe er Danmarks ældste by og huser en af Danmarks absolut smukkeste domkirker. Byen har bevaret den middelalderlige bykerne og detaljer og monumenter for dets mange særlige begivenheder og personer. I 1200 tallet boede Valdemar på slottet i Ribe med sin dronning. i 1842 fødtes her en af Danmarks mest berømte videnskabsmænd; Emil Christian Hansen, han opfandt en metode til at rendyrke gær til ølbrygning. Hans arv til verden er den over hele verden afholdte Carlsberg pilsner!
Som Danmarks ældste by er det også her vikingetidens storhed udfoldede sig med alt hvad den indebarog her man har fundet mange af de mest interessante fund fra vikingetiden, som endnu kan ses på byens vikingemuseum.

Ribe har dog meget mere end historie og kultur, Ribe er også hjemby for vadehavscentret. Vadehavet er et af Danmarks mest rige naturområder når det kommer til sjældne dyre og plantearter, her kan du også tage på sælsafari og østers-tur. Du kan med fordel bestille en østers-safari lige her. Rejser I herhen i foråret, kan I også bestille en Sort Sol Safari, hvor I kan opleve det spændende fænomen Sort Sol.

 

Jeres ophold i Ribe

Skal familien have en anderledes ferie med naturoplevelser, Danmarkshistorie og kulturelle seværdigheder er Ribe det helt rigtige! Denne deal giver et ophold i en fin lejligheder i to etager beliggende lige ned til Ribe å. Lejligheden er ca. 68 m² med egen gårdhave og plads til 7 personer. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, stue med sovesofa, TV og telefon, badeværelse samt soveværelse med dobbeltseng. Der er gratis WiFi i lejligheden. Forbrug og slutrengøring er inkluderet i prisen. Inkluderet i tilbudet er også fri adgang til byens svømmehal, Svømmestadion Danmark i Esbjerg samt et “be happy pas” som giver rabat på entréer . Der er hermed lagt op til en ferie med oplevelser for alle! Læs mere om lejligheden og tilbuddet her hos Travelbird.dk

Oplevelsesferie i ferielejlighed i Ribe; UNESCO verdensarv og Danmarks ældste by

 • Rejseperiode: 9. februar – 14. marts
 • Rejselængde: 2- 3 nætter
 • Destination: Ribe
 • Hotel: Ribe byferie resort
 • Beliggenhed: Ved Ribe å
 • Vurdering: 4,5/5 på TripAdvisor med 133 anmeldelser
 • Tilkøb: sengelinned og håndklæder 95,- pr pers., medbring kæledyr for 250,-
 • Pris: 2.689,- pr arrangement Maks 5 voksne og 2 børn i alderen 0-13 år.
  Obs!  bookinggebyr 49,-
  Læs mere og køb opholdet her hos Travelbird.dk

deal-screenshot

deal ribe
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning