fra kr. 1569

Har I planer om at tage på sommerferie til Mallorca i år? Så er her et rigtig godt rejsetilbud til favorit ferieøen med fly, egen ferielejlighed samt billeje. Så kan I nemlig køre rundt på øen og udforske de blå laguner og hyggelige landsbyer. I kan for eksempel køre til naturområdet Puig de Santa Magdalena, hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen Inca. I kan også køre til byen Palma og tilbringe en dag i akvariet, hvor I kan se Europas største haj-bassin. Kør også til Parc Natural de Mondragó, hvor I kan se dyre- og plantearter, der ikke trives andre steder i Europa.

Ferielejlighed på Mallorca

I kommer til at bo i jeres egen ferielejlighed på hotellet OLA Apartamentos Bouganvillia, der har 3 stjerner. Her kan I vælge imellem den mindre studiolejlighed, der har plads til 2 voksne, eller I kan opgradere til familielejligheden, der har plads til op til 3 voksne og 2 børn.

Selve hotellet ligger på øens vestkyst og er kun 900 meter fra stranden. Hotellets faciliteter inkluderer to swimmingpools, hvoraf den ene er en børnepool med legeområde, samt en poolbar, bordtennisbord, billardbord, lufthockey samt fodbold-, basketball-, tennis- og squashbaner (mod gebyr).

deal-screenshot

deal mal