fra kr. 799

Vadehavet er det smukke menneskeskabte fænomen der strækker sig fra Skallingnen, nord for Esbjerg, og helt ned til Ijsselmeer i Holland. Og skaber fantastiske oplevelser med sit lavvande, der er perfekt til gåture, og smuk udsigt.
Til efteråret/foråret kan I opleve det nærmest magiske fænomen, sort sol, når stærene stimler sammen på himlen i kæmpe flokke for at undgå angreb fra rovfuglene. Disse flokke kan blive så store, at de nemt kan dække for solens stråler sidst på aftenen. Det er uden tvivl et af de største naturfænomener, vi har i Danmark.

james-wainscoat-521741-unsplash (1)

Sort Sol-safari inklusiv hotelophold med 3 retters menu, vin og morgenmad

Travelbird.dk, har jeg fundet et tilbud med én overnatning på det hyggelige Hotel Ballumhus, hvor I bliver modtaget med velkomstdrink, får serveret en 4-retters menu med tilhørende vin. Men også eftermiddagskaffe og kage klokken 15:00 samt et glas likør er med i prisen, der starter fra 799,-.
Derudover har I også en flaske mousserende vin, som venter på jer på jeres værelse. Jeres værelse er i øvrigt et stort dobbeltværelse med plads til 2 voksne og 2 børn fra 0-12 år.

Tilbudet er et kør selv tilbud

deal-screenshot

deal vade
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning